Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Ruokailu

Titaani-Juniorien kahvilassa voivat ruokailla tilauksesta seuran omat joukkueet, joille ruoka-annoksen hinta on 8,50 € per henkilö sekä vierasjoukkueet ja heidän kannustusjoukkonsa, joille ruoka-annoksen hinta on puolestaan 10,50 € per henkilö.
 

Tilaukset sähköpostilla kahvila@titaanit.fi
Tilaus on tehtävä viimeistään edeltävän viikon sunnuntaihin kello 18:00 mennessä, ruokailut vahvistetaan tilaajalle saman päivän aikana.


Ilmoittakaa tilauksen yhteydessä myös ryhmänne mahdolliset erityisruokavaliot, jotta osaamme varautua niihin ruokaa tehdessämme.

Jos ruokatilaus perutaan alle kolme (3) päivää sovitusta ruokailuajasta, veloittaa Titaani-Juniorit ry ruokatilauksesta koituneet raaka-ainekustannukset. 

Jos seuraavan viikonlopun ruoka tilataan edeltävän viikon sunnuntain kello 18:00 jälkeen, ruoka-annoksen hinta on 11,50 € per henkilö.

Ruokailu maksetaan jäähallin kahvioon ruokailun yhteydessä joko käteisellä tai pankkikortilla. Myös laskulla maksaminen on mahdollista – ilmoitathan tilauksen yhteydessä laskutustiedot!
 

Titaani-Juniorien kahvilan menu:
 

Makaronilaatikko (L)

Kinkkukiusaus (L & G)

Jauhelihakastike (L)

Jauhelihaperunasoselaatikko (L & G)

Broilerikastike (L)

Broileripastavuoka (L)

Lihapullakastike (L)

Broilerikiusaus (L & G)

Kasviskiusaus (L & G)

L = Laktoositon   G = Gluteeniton

Energia-lisäkkeenä: peruna, perunasose, riisi tai pasta

Ruoka sisältää: lämpimän ruuan, salaatin, salaatinkastikkeen, leivän, levitteen sekä ruokajuomana mehun ja veden sekä kahvin
Aamupala 7,50 € per henkilö

Aamupala sisältää: puuro, leipä / sämpylä, leikkele, juusto, tuoreet (kurkku, tomaatti & salaatinlehti), kananmuna, tuoremehu, maito, vesi, kahvi / tee

 

Lisätietoja ja tilaukset: kahvila@titaanit.fi, saat vahvistuksen ruokailusta sähköpostiisi
 

TERVETULOA RUOKAILEMAAN!