Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Kahviovuorot

Ohjeita kahvion työntekijöille:

 

Kioski auki viikonloppuisin kello 10:00 – 19:00


Ollaan paikalla kello 9:00,  jotta kahvit, leivät yms. saadaan valmistettua.

Kun viikonloppuna on peli, kioski tietenkin auki kunnes peli on ohi ja asiakkaat suurin piirtein lähteneet.

Jos viikonloppuisin junnupelejä, kahvila suljetaan kun vastustajan bussi on startannut kotiin päin.

 


Mikäli vuoro ei sovi sinulle niin vaihda vuoro tai hoida itse sijainen paikalle ==> ilmoita asiasta kahvilavastaavalle.

Sivun lopussa lista vapaaehtoisista tuuraajista, joille on maksettava vuoron tekemisestä. Jos kysyttävää, ota yhteyttä kahvilavastaavaan: 

    


Keittiön seinällä yksityiskohtaiset ohjeet mutta normaali viikonloppuna...
 

 

1.   Kahviovastaava tulee aamulla avaamaan kahvion ja katsoo samalla, että kahvilavuoron tekijät ovat paikalla. Kahvio aukeaa kello 10.00, joten ole paikalla viimeistään kello 9.00 (pohjakassan laitto, limsakaappi, vitriiniin valo, aamun lehti postilaatikosta, kahvit, pullat, sämpylät ym.).
Laita kahvi tippumaan ja avaa kassa heti aamusta. Vierasotteluihin lähtijät ostavat usein kopposen kahvia ja arvostavat, että sitä on saatavilla ennen kahvilan virallista avaamisaikaa

 

2.   Jos kahviossa on uusia työntekijöitä, näytetään miten uuni, mikro, kahvinkeitin, kassakone ja maksupääte toimivat.

 

3.   Laitetaan sämpylät paistumaan, samoin ensimmäinen satsi pullia.

 

4.   Katsotaan, että myyntitiskissä on tavaraa (kahvikupit, maito, kerma, sokeri, lusikat). Keitä vettä vedenkeittimessä; Nämä asiat on hyvä muistaa tehdä aina pienin väliajoin. Karkki- ja limsahyllyjä voi täytellä kun ei ole muuta kiirettä.

 

5.   Kätevintä on, että toinen tekee sämpylät ja paistaa pullat ja toinen hoitaa kahvion; pelien erätauoilla tarvitaan kassan takana molemmat.

 

6.   On myös hyvä käydä välillä pyyhkäisemässä sekä pöydät että palvelutiski.

 

7.   Kannattaa seurata pelien kuulutuksia ja käydä vaikka välillä katsomassa pelikellosta aikaa, että milloin on erätauko. Pääasia, että aina on kahvia pannussa, ainakin kaksi ja kolmas valmiina. Eri-ikäisten peleissä erätaukojen paikat ja erien pituudet tosin vaihtelevat; eli on hankalaa aina tietää milloin erätauko on. Siksi on tärkeää, että sitä kahvia on aina ja myös valmiiksi keittimeen ladattuna.

 

8.   Päivän päätyttyä, kahviovastaava sulkee kahvion ja ottaa tarvittavat päiväraportit.

 

9.   Kahvipannut pestään, pöydät pyyhitään, roskikset (jotka ovat verkko-ovesta kahvion puolella) tyhjennetään ja laitetaan uudet pussit. Lauantaina kylmätiskistä valmiit tuotteet (esim. pullat, patongit) tiskin alla oleviin kylmäkaappeihin. Sunnuntaina pullat voi laittaa pakastimeen ja sämpylät jakoon tai roskiin. Lattiat pestään ja katsotaan, että hyllyillä on tavaraa myös seuraavaksi päiväksi (limsat, karkit, mehut). Tyhjennetään keittiön WC:n roskis.

 

10. Kahvio suljetaan pääsääntöisesti klo 19, mutta jos on junnupeli jommassa kummassa hallissa, ei kahviota laiteta kiinni, ennen kuin vastustajajoukkueen linja-auto on poistunut hallin pihasta.

 

11. Kahvilavastaava ottaa kahvilan tiskin kylmä- ja lämpölevyn johdot pois pistorasiasta, sammuttaa valot lähtiessään ja sulkee ovet.

 

Jos viikolla on peli, johon on tilattu ruoka, tarvitaan sillä viikolla vuorossa olevasta joukkueesta yksi henkilö kahvilatyöntekijän avuksi. Näitä tilanteita on harvemmin, mutta joskus sellainen sattuu kohdalle. Kahvilatyöntekijä ilmoittaa vuorossa olevan joukkueen kahvilavastaavalle, milloin tarvitsee apua. Viikonlopun ruokatilausten valmistelun hoitaa ruuanlaittaja vuorossa olevien kahvilatyöntekijöiden avustuksella.

 

 

 

Vapaaehtoiset tekijät:

  

Julia Rönkä

0449995005

Eve Rauvanlahti0468125905

Minna Turunen

0504917874

Marjo Korpela

0449332227

Weera Korpela

0449730214

Elise Anttila0500806212
Salla Savenius0442323327

Ella Kokkonen

0451379711

Ulla Tuovinen

0445974200

Netta Grön0449876785
  
  

Mikäli olet estynyt, hoidathan ystävällisesti sijaisen paikalle.


Ylhäällä lista vapaaehtoisista tuuraajista, joille maksettava 50 € vuoron tekemisestä. Jos kysyttävää, ota yhteyttä joukkueen kahviovastaavaan Marjo Korpela 0449332227