Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Kahviovuorot

U10-joukkueen kahvilavuorot 2021–2022


Vuorot toteutetaan yhteistyössä U9-joukkueen kanssa. U9- ja U10-joukkueet ovat kahvilavuoroissa RYHMÄ A.

TÄRKEÄÄ: Pe 4.9., pe 2.10.ja pe 27.11. pelataan Edustusjoukkueen kotipelit ja siksi kahvilassa tehdään vain iltavuorot, johon kuuluu ruokatarjoilu. 

VKO 36AAMUVuoroILTAVuoro

Pe 4.9.

 

La 5.9.

 

 

klo 9.00-14.15

 

 

Paavola

klo 16.00---

 

klo 14.00-19.00

 Rauvanlahti

 

Hilden

Su 6.9.klo 9.00-14.15 Vanhahonkoklo 14.00-19.00 Koponen
     
VKO 40AAMUVuoroILTAVuoro
Pe 2.10.  klo 16.00---    Lahtinen, Tuunainen
La 3.10.klo 9.00-14.15 Kolppoklo 14.00-19.00 Lepistö
Su 4.10.klo 9.00-14.15 Leanderklo 14.00-19.00Eränen 
     
VKO 44AAMUVuoroILTAVuoro
La 31.10.klo 9.00-14.15 Bäckklo 14.00-19.00 Lepistö
Su 1.11.klo 9.00-14.15 Niskanen/Eriksson klo 14.00-19.00 Eränen
     
VKO 48AAMUVuoroILTAVuoro
Pe 27.11.  klo 16.00--- Rauvanlahti, Tamminen
La 28.11.klo 9.00-14.15 Tyniklo 14.00-19.00 Helanne
Su 29.11.klo 9.00-14.15 Salminenklo 14.00-19.00 Järnstedt
     
VKO 2AAMUVuoroILTAVuoro
La 16.1.klo 9.00-14.15 Paavolaklo 14.00-19.00Lohi 
Su 17.1.klo 9.00-14.15 Tuunainenklo 14.00-19.00Lohi 
     
VKO 6AAMUVuoroILTAVuoro
La 13.2.klo 9.00-14.15 Levyklo 14.00-19.00 Bäck
Su 14.2.klo 9.00-14.15 Tamminenklo 14.00-19.00 Salminen
     
VKO 10AAMUVuoroILTAVuoro
La 13.3.klo 9.00-14.15Koponen klo 14.00-19.00Leander 
Su 14.3.klo 9.00-14.15Niskanen klo 14.00-19.00 Helanne

Mikäli et pääse tekemään vuoroasi, voit hankkia itsellesi tuuraajan tai vaihtaa vuoroa.

TÄRKEÄÄ: Muista ilmoittaa muutoksesta U9-joukkueen kahviovastaavalle Evgenija Rauvanlahdelle (046 812 5905).

Vapaaehtoiset kahvilatuuraajat voivat tehdä vuoron puolestasi 50 eur korvausta vastaan. Tuurauksen toteutuksesta sovitaan suoraan vapaaehtoisen kanssa.

Jos iltavuoron aikana on Edustusjoukkueen tai A-nuorten peli, pidetään kahvila tarvittaessa auki pidempään.

Tällöin aamuvuoroa pidennetään ja iltavuoro alkaa myöhemmin. Sovitaan työvuoron aika aina erikseen sellaisina viikonloppuina. Vuoroon tarvitaan yksi henkilö. Kaikkiin vuoroihin tulee pari kokeneemmasta joukkueesta.


VAPAAEHTOISET TUURAAJAT:

Evgenia Rauvanlahti puh. 046 812 5905
Nea Hänninen, puh. 045 231 4151
Nea Koskinen, puh. 044 021 2524
Nea Rantanen, puh. 045 238 6180
Roosa Turunen, puh. 045 126 6955
Minna Turunen, puh. 050 491 7874
Marjo Korpela, puh. 044 933 2227
Weera Korpela, puh. 046 544 9738
Susanna Yrjölä, puh. 050 571 3264
Riikka Vuorijärvi, puh. 050 414 8727
Ella Kokkonen, puh. 045 137 9711
Julia Rönkä, puh. 044 999 5005
Ulla Tuovinen, puh. 044 597 4200


Keittiön seinällä yksityiskohtaiset ohjeet, mutta normaalina viikonloppuna...
 
1.   Kahviovastaava tulee aina aamulla avaamaan kahvion ja katsomaan, että he, keiden pitäisi paikalla olla, myös ovat: kahvio aukeaa kello 10:00, joten muiden työntekijöiden on hyvä olla paikalla viimeistään kello 9:00 (pohjakassan laitto, limsakaappi auki, vitriiniin valo, aamun lehti postilaatikosta, kahvit, pullat, sämpylät yms.).
 
2.   Jos kahviossa on ihan uusia työntekijöitä, näytetään miten uuni, mikro, kahvinkeitin, kassakone ja maksupääte toimivat.
 
3.   Laitetaan sämpylät paistumaan, samoin ensimmäinen satsi pullia.
 
4.   Katsotaan, että myyntitiskissä on tavaraa (kahvikupit, maito, kerma, sokeri, lusikat). Keitä vettä vedenkeittimessä; Nämä asiat on hyvä muistaa tehdä aina pienin väliajoin. Karkki- ja limsahyllyjä voi täytellä kun ei ole muuta.
 
5.   Kätevintä on, että toinen tekee sämpylät ja paistaa pullat ja toinen hoitaa kahvion; pelien erätauoilla tarvitaan kassan takana molemmat. Lihapiirakat ja nakit lämmitetään mikrossa.
 
6.   On myös hyvä käydä välillä pyyhkäisemässä sekä pöydät että palvelutiski.
 
7.   Kannattaa seurata pelien kuulutuksia ja käydä vaikka välillä katsomassa pelikellosta aikaa, että milloin on erätauko. Pääasia, että aina on kahvia pannussa, ainakin kaksi ja kolmas valmiina. Eri-ikäisten peleissä erätaukojen paikat ja erien pituudet tosin vaihtelevat; eli on hankalaa aina tietää milloin erätauko on. Siksi on tärkeää, että sitä kahvia on aina ja myös valmiiksi keittimeen ladattuna.
 
8.   Päivän päätyttyä, kahviovastaava sulkee kahvion, ottaa päivän raportit (kassa X- ja Z-raportti ja maksupäätteen ”päivänpäätös” -raportti); laskee pois pohjakassan omaan lippaaseensa ja laittaa loput rahat sekä kassakoneesta ja maksupäätelaitteesta tulevat kuitit muovipussissa takavaraston pöydällä olevaan muovirasiaan. 20 € suuremmat setelit pudotetaan varastossa olevaan metalliseen rahansäilytyslaatikkoon. Merkitään varaston pöydällä olevaan listaan käteis- ja pankkikorttimyynti sekä oma nimi. Muista laittaa myös kassalippaat ko. komeroon.
 
9.   Kahvipannut pestään, pöydät pyyhitään, roskikset (mitkä ovat verkko-ovesta kahvion puolella) tyhjennetään ja laitetaan uudet pussit. Lauantaina kylmätiskistä valmiit tuotteet (esim. pullat, patongit) tiskin alla oleviin kylmäkaappeihin ja sunnuntaina pullat voi laittaa pakastimeen ja sämpylät jakoon tai roskiin. Lattiat pestään ja katsotaan, että hyllyillä on tavaraa myös seuraavaksi päiväksi (limsat, karkit, mehut). Tyhjennetään WC:n roskis.
 
10. Kahvio suljetaan pääsääntöisesti klo 19:00, mutta jos on jokin junnupeli jommassa kummassa hallissa, ei kahviota laiteta kiinni, ennen kuin vastustajajoukkueen linja-auto on poistunut hallin pihasta.
(Kannattaa myös katsoa minkä ikäisillä junnuilla on peli: esim. A-, B- ja C-junnut tulevat usein pelin jälkeen hakemaan patonkia tai muuta evästä).
 
11. Kahvilavastaava ottaa kahvilan tiskin kylmä- ja lämpölevyn johdot pois pistorasiasta, sammuttaa valot lähtiessään ja sulkee ovet.
 
Jos viikolla on peli, mihin on tilattu ruoka, tarvitaan sillä viikolla vuorossa olevasta joukkueesta yksi henkilö kahvilatyöntekijän avuksi. Näitä tilanteita on harvemmin, mutta joskus sellainen sattuu kohdalle. Kahvilatyöntekijä ilmoittaa vuorossa olevan joukkueen kahvilavastaavalle, milloin tarvitsee apua. Viikonlopun ruokatilausten valmistelun hoitaa Kati Laakso vuorossa olevien kahvilatyöntekijöiden avustuksella.