Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Kymenlaaksolaisten juniorijääkiekkoseurojen Haminan Kiekkoympyrät -80:n, Kotkan Titaani-Juniorien ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen (KooKoo Juniorit) yhteispalkkauksella kiinnittämä päätoiminen junioripäällikkö on tamperelaislähtöinen Kristian Koskinen.
Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti ja nykyinen Turun Palloseuran SM-liigajoukkueen hyökkääjä Kalle Väisänen on valittu edustamaan Suomea elokuussa (9.–20.8.) Kanadassa pelattavissa U20 MM-kisoissa!
Titaani-Juniorien ja Kiekkoympyrät -80:n yhteisesti järjestämä perinteinen Leijona-kiekkokoulu alkaa kuluvan kauden 2022–2023 osalta syyskuussa.
Suomen U18-maajoukkue ottaa heinä-elokuun vaihteessa (31.7.–6.8.) osaa Kanadan Red Deerissä pelattavaan Hlinka Gretzky Cupiin.
Suomen U18-tyttömaajoukkue leireilee 3.–16. elokuuta välisenä aikana Calgaryssa sekä pelaa siinä ohessa kolme maaottelua emäntämaana toimivaa Kanadaa vastaan.
Titaanien edustusjoukkueen syyskuun puolivälin tietämillä alkavan Suomi-sarjakauden 2022–2023 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa Vaasan Koulunäkki Areenan lehtereiltä!
Onnea Unto! (26.5.2022)
Pitkän linjan urheilumies ja kiekkokoulutoimintamme perustaja, Unto Oksanen, on saanut mittariin kunnioitettavat 80 vuotta.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U13 AAA ja U14 AAA-juniorisarjojen lohkojaot sekä pelaamistavat.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U15-juniorisarjojen lohkojaot ja pelaamistavat.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U16 – U19-juniorisarjojen lohkojaot ja pelaamistavat.
RSS ATOM