Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorit ry:n valmistautuminen kohti uutta kautta sujuu suunnitelmien mukaisessa aikataulussa, jonka myötä lähes koko tulevan kiekkosesongin valmentajakaarti voidaan jo nyt julkistaa.
Viikinkien viime viikonloppuna (18.–20.4.) Vuosaaressa järjestämä ”Viikingit-Hawks Exchange Cup” –turnaus päättyi lopulta Titaanit/KY-80 –yhteisjoukkueen voitonjuhliin.
Näin ennen kesäharjoittelun ja tulevan kauden alkua on hyvä muistaa, minkälaisessa seurassa voi jääkiekkoa Kotkassa harrastaa.
Titaanit ja KooKoo perustavat toukokuussa käyntiin pyörähtävälle kiekkokaudelle 2019–2020 yhteisjoukkueen, joka tulee pelaamaan B2-nuorten SM-sarjassa.
Titaani-Juniorit vietti keskiviikkoiltana 10.4.2017 KSOY Areenalla kauden 2018–2019 päätösjuhlansa.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt B2-nuorten SM-alkusarjan ”villien korttien” saajat, joiden joukossa on mukana myös Titaanien ja KooKoon yhteisjoukkue!
Titaani-Juniorit ry viettää keskiviikkona 10.4.2019 kello 18:00 alkaen kauden 2018–2019 päätösjuhlaa Kotkan kilpajäähallissa.
Sanomalehti Karhulalainen päätti avata jääkiekkoilun harrastamista pelaamisen ohella myös tuomarina toimimisen näkökulmasta käsin.
2011-syntyneiden kiekkoilijoiden etsintäkuulutus – tule mukaan hauskan harrastuksen pariin!
Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? KHL? NHL? Olympialaiset?
RSS ATOM