Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Leijonakiekkokoulun ”Unto Oksanen” –turnauksen antia

8.4.2014

Sunnuntaina (6.4.) pelattu, järjestyksessään kolmas, Titaanien Leijonakiekkokoulun ”Unto Oksanen” –turnaus keräsi Ilona Areenalle jälleen sankan joukon tulevia jääkiekkoilijan alkuja.

Turnaus avattiin juhlallisesti aikanaan jo Titaanit ry:tä perustamassa olleen kotkalaisen jääkiekkoilun monitoimimies Unto Oksasen pudottaessa kiekon Titaanien ja Ky-80 välisen kamppailun alkajaisiksi.

Titaanien ja Ky-80:n Leijonakiekkokoululaisten lisäksi paikalle olivat saapuneet Poklin ja Huntersin joukkueet. Päivän aikana nähtiinkin toinen toistaan vauhdikkaampia ja jännittävämpiä otteluita, joiden tiimellyksessä nuoret kiekkokoululaiset pääsivät esittelemään taitojaan runsaslukuiselle yleisölle.

Titaanien Leijonakiekkokoululaiset oli jaettu turnauksessa kahteen – siniseen (viime vuonna aloittaneet) ja valkoiseen (vasta-alkajat) – joukkueeseen, jotka kumpikin osoittivat omissa otteluissaan harjoittelun tuottaneen tulosta.

Etenkin sinisten otteissa näkyi harjoitusten mukanaan tuoma varmuus ja titaanipelaajat esittivätkin muutamia todella hienoja syöttöketjuja, jotka johtivat lopulta aina maaliin asti.

Myös valkoiset taistelivat ryhdikkäästi omissa otteluissaan ja jaksoivat pelata positiivisin mielin loppuun asti näyttäen, ettei voittaminen ole vielä tässä iässä se pääasia.

Titaanien Leijonakiekkokoulun rehtori Tommi Laakson ja muiden ohjaajien mieliä ilahdutti nähdä päivän aikana nuorten leijonapentujen positiivinen asenne sekä taistelutahto kaikissa turnauksen otteluissa.

– Turnaus meni täysin suunnitelmien mukaan niin järjestelyiden kuin pelienkin osalta. Myös vierailevilta joukkueilta tuli kiitosta turnausjärjestelyistä ja päivästä yleisesti, totesi Laakso ylpeänä.

Leijonakiekkokoulun ”Unto Oksanen” –turnauksen loppujärjestys:
 
1.)Pokli
2.)Ky-80
3.)Titaanit
4.)Hunters