Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaanit oli terästä Kouvolan harjoitusturnauksessa!

7.4.2014

Titaanien E-03 AAA-joukkue kävi näyttämässä pelaamisen mallia Kouvolassa mitellyssä harjoitusturnauksessa.

Titaanien E-03 AAA-joukkue esiintyi enemmän kuin edukseen viime sunnuntaina Kouvolassa pelatussa harjoitusturnauksessa.

Viime viikonloppuna (6.4.) pelattu pienimuotoinen E-03 AAA harjoitusturnaus oli kerännyt Kouvolaan isäntäjoukkue KooKoon lisäksi niin Titaanien kuin kaksi Helsingin Jokerienkin miehistöä.

Arpa oli heittänyt Titaanien vastustajaksi kumpaankin sunnuntaipäivän aikana pelattavaksi tarkoitettuun otteluun helsinkiläisjoukkueen, joten punanutut saivat mitä parhainta oppia siitä, minkälainen taso pääkaupunkiseudulla 03-ikäluokassa on tällä hetkellä vallalla.

Ehkäpä juuri kova näyttämisen ja voittamisen halu yhdessä valmennuksen kanssa oli virittänyt kotkalaispelaajat todella kovaan liitoon, sillä punanuttujen luistimet liikkuivat rivakasti molemmissa otteluissa ja joukkueen taisteluilme olikin luokkaa loistava.

Sen seurauksena ei ollutkaan kovin suuri ihme, että punanutut pistivät narripaidoille ”jauhot suuhun” viemällä loppujen lopuksi turnauksen nimiinsä.

Titaanit taisteli ensiksi 2-2-tasapelin Jokerit White:n kanssa, jonka jälkeen mitelty ottelu Jokerit Blue:ta vastaan oli yhtä kotkalaisten näytöstä ja se päättyikin kotkalaisten komeaan 8-4-voittoon.

Titaanimiehistön peluuttamisesta vastannut Mika Iltola sekä seuran valmennuspäällikön apuna toiminut E-03-ikäluokan joukkueenjohtaja Timo Martikainen olivat tyytyväisiä näkemäänsä.

– Tilastoja katsomalla esiin nousevat kolme maalia mieheen tehneet Kalle Väisänen ja Niko Rönkä, mutta myös puolustukselle ja maalivahdeille pitää nostaa hattua, sillä Jokerien tasoinen joukkue teki meitä vastaan kahdessa ottelussa vain kuusi maalia, jakoi Martikainen kiitosta omalle miehistölleen.

Kouvolan harjoitusturnauksen päätarkoitus oli katsastaa otteluiden aikana 03-ikäluokan kärkeä ja ainakin Kotkassa tulevaisuus näyttää valoisalta.

– Seurassa on kasvamassa nuorimmistakin ikäluokista hyviä pelimiehiä kohti kirkkaimpia parrasvaloja, Martikainen myhäili.