Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaani-Juniorit mukana Ruonalan pihatapahtumassa!

29.9.2022

Keskiviikkona (28.9.) Ruonalan koululla järjestetty pihatapahtuma oli kaikkensa täydellinen menestys!

Titaani-Juniorit osallistui keskiviikkona 28. syyskuuta Ruonalan koulun Vanhempainyhdistyksen järjestämään pihatapahtumaan.

Kotkassa, tarkemmin ottaen Ruonalan kaupunginosassa sijaitsevalla peruskoululla, keskiviikkona järjestetty pihatapahtuma keräsi yhteen suuren joukon lapsia ja lapsenmielisiä.

Ruonalan koulun Vanhempainyhdistyksen organisoimassa pihatapahtumassa oli mukana myös Titaani-Juniorien U10-joukkueen pelaajia, jotka näyttivät muille lapsille, miten jääkiekkomailalla lauotaan kiekkoja maaliin sekä eritoten niihin kuuluisiin yläkulmiin.

Laukomisopetuksen ohella U10-pelaajat kertoivat tutuille ja tuntemattomille niin ikään siitä, kuinka hieno, hauska sekä vauhdikas urheilumuoto jääkiekko oikein on ja taisivatpa he myös paljastaa muutaman kikkasalaisuuden mahdollisesti tuleville lajin harrastajille ja seuraajille.

Kaikille lämminhenkisessä ja leppoisassa pihatapahtumassa mukana olleille jäi varmasti todella hyvä maku suuhun, sillä innostuneen ilmapiirin ohella osallistujien makunystyröitä hemmottelivat todella erinomaiset ja ennen kaikkea maukkaat tarjoilut!