Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Rasmus Kupari ja Oskari Salminen vierailivat siellä, missä kaikki aikanaan alkoi

2.9.2022

Titaaneissa aikanaan kiekko-oppinsa saaneet ja Kotkasta maailmalle ponnistaneet Rasmus Kupari sekä Oskari Salminen vierailivat kuluneen viikon aikana siellä, missä kaikki aikanaan alkoi eli kasvattiseuransa juniorijoukkueiden harjoituksissa.

Kuluneen kesän ja alkusyksyn ajan kotoisissa maisemissa Kotkassa viettäneet Rasmus Kupari sekä Oskari Salminen ovat valmistautuneet harjoittelun ja levon voimalla kohti edessä siintävää NHL-kautta 2022–2023.

Keskushyökkääjänä pelaavalle Kuparille, 22, syyskuun lopulla alkava NHL-harjoitusleiri on varsin tuttua huttua, sillä kyseessä on hänelle kaikkinensa jo kolmas vuosi Los Angeles Kingsin organisaatiossa, kun taas kesällä vapaana agenttina nimensä Winnipeg Jetsin tarjoamaan NHL-sopimukseen piirtäneelle maalivahti Salmiselle, 22, edessä on hyppy rapakon yli entuudestaan melko tuntemattomaan maailmaan.

Ihan jo senkin myötä kaveruksille oli varmasti mukava ja tärkeä juttu käydä verestelemässä vanhoja muistoja Kotkan kilpajäähallin jäällä sekä innostaa samalla Titaanien U9- ja U10- sekä U15-ikäluokkajoukkueiden pelaajia paiskimaan entistä enemmän hommia omien unelmiensa eteen.

Nykypelaajista juuri Kupari ja Salminen, kun ovat kolmannen Titaaneista lähtöisin olevan sekä NHL-portteja toivottavasti niin ikään lähitulevaisuudessa kolkuttelevan TPS:n SM-liigajoukkueen laitahyökkääjä Kalle Väisäsen ohella ne parhaimmat esimerkit siitä, että pienikin voi olla kaunista, eikä aina tarvitse olla ison seuran kasvatti päästäkseen testaamaan rajojaan maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa.

Kupari kävi näyttämässä eritoten luistelun ja kiekonkäsittelyn saloja punanuttujen nuorimmille ikäluokille eli U9- ja U10-joukkueille sekä jakoi niiden jälkeen punanuttupelaajille, valmentajille, tutuille sekä tuntemattomille jääsession mukanaan tuomia hyviä fiiliksiään ja myös ison läjän nimikirjoituksia aivan kaikille halukkaille.

Salminen otti puolestaan osaa U15-miehistön jääharjoituksiin, jossa titaanipelaajat pääsivät testaamaan viime kaudella SM-liigan terävimpään eliittiin murtautuneen herran torjuntavirettä sekä saivat myös aimo annoksen oppia ammattimaisuudesta niin harjoituksiin valmistautumisesta kuin jäällä tehokkasti vietettävästä ajasta ja harjoitteiden läpiviennistä.

Vaikka niin ”Rassen” kuin ”Oskunkin” kiekkoura on vielä nuori, on heidän Titaaneille takaisin antama tunnustus junioriaikana tehdystä työstä ja nykyisille junioripelaajille syötetty innostus juuri sitä parhainta kiitosta sekä peeärrää, jota punanuttujen tyylinen pieni kasvattajaseura voi NHL-tason kaveruksilta saada.

Titaani-Juniorit haluaakin tämän myötä kiittää isosti Rasmusta ja Oskaria vierailusta sekä toivottaa kumpaisellekin todella paljon tsemppiä NHL-pelipaikan valloitukseen ja alkavaan kauteen 2022–2023!