Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaani-Juniorien pipolätkä alkaa lokakuussa – ILMOITTAUDU MUKAAN!

30.8.2022

Titaani-Juniorien pipolätkä polkaistaan käyntiin maanantaina 10.10.2022. Pipolätkä on osa niin sanottua matalan kynnyksen Easy Hockey-toimintaa.

Titaani-Juniorit järjestää käynnissä olevalla kaudella 2022–2023 pipolätkää lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta harrastusmielessä.

Mukaan voivat siis liittyä kaikki 2008-syntyneet sekä siitä nuoremmat lapset ja nuoret, jotka eivät ole aktiivipelaajia.

Ilmoittautuminen onnistuu kätevästi Titaani-Juniorien kotisivuilla: PIPOLÄTKÄ

Ensimmäiset 38 harrastajaa otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä – nyt kannattaa lähteä rohkeasti mukaan mukavan harrastuksen pariin!
 Pipolätkä käynnistyy maanantaina 10.10.2022. Harjoitukset pidetään maanantaisin kello 18:45 – 19:45 Kotkan harjoitusjäähallissa ja vastuuohjaajana toimii Tuomo Kontula.

Harjoituksissa pitää olla luistimet, kypärä, hanskat, polvisuojukset, kaulasuojus ja jääkiekkomaila.

Kausimaksu on 100 euroa ja se laskutetaan yhdessä erässä (kausimaksu pitää sisällään harjoittelun ja ohjauksen).

Jokaisella pipolätkään osallistuvalla pitää olla oma vakuutus. Tutustu vakuutusturvaan ja mikäli muita vakuutuksia ei ole, hanki se SUOMISPORTIN kautta!

Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi tai sinulla on toiminnasta jotain kysyttävää, ota yhteyttä vastuuohjaaja Tuomo Kontulaan (puh. 040 529 3576 / email: tuomo.kontula@gmail.com).