Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Nelly Andersson on valittu Kanadaan elokuussa matkaavan U18-tyttömaajoukkueen vahvuuteen!

22.7.2022

Nelly Andersson ja muu U18-tyttömaajoukkue iskevät Calgaryssa elokuussa järjestettävän jää- ja pelileirin aikana kolmesti yhteen emäntämaana toimivan Kanadan kanssa.

Suomen U18-tyttömaajoukkue leireilee 3.–16. elokuuta välisenä aikana Calgaryssa sekä pelaa siinä ohessa kolme maaottelua emäntämaana toimivaa Kanadaa vastaan.

Suomen U18-tyttömaajoukkueen valmistautuminen vuoden 2023 MM-turnaukseen käynnistyy elokuussa järjestettävällä jää- ja pelileirillä Kanadassa.

U18-tyttömaajoukkueen päävalmentaja Mira Kuisma on valinnut Calgaryssa (3.–16.8.) leireilevään U18-tyttömaajoukkueryhmään kaiken kaikkiaan 22 pelaajaa, joihin lukeutuu mukaan myös Kotkan Titaani-Junioreissa kiekko-oppinsa saanut Nelly Andersson!

Kuisman johtama Suomi mittelee jää- ja oheisharjoittelunsa lisäksi leirin aikana myös kolme maaottelua, joissa se kohtaa kussakin emäntämaa Kanadan (10.8., 11.8. ja 14.8.).
 

Titaani-Juniorit onnittelee Nellyä valinnasta sekä toivottaa isosti tsemppiä edessä olevaan U18-tyttömaajoukkueen jää- ja pelileirille!