Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Leijona-kiekkokoulu alkaa syyskuussa!

20.8.2021

Kotkan Titaani-Juniorit ry:n ja Haminan Kiekkoympyrät-80 ry:n Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen on nyt auki!

Kotkan Titaani-Juniorit ja Haminan Kiekkoympyrät-80 toivottavat kaikki 8-vuotiaat ja nuoremmat Leijonat – tytöt ja pojat – tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun. Kiekkokoulu alkaa 19. syyskuuta 2021 Kotkassa ja Haminassa.

Kotkan Titaani-Junioireiden ja Haminan Kiekkoympyröiden Leijona-kiekkokoulu pyörähtää käyntiin syyskuussa Kotkassa sekä Haminassa. Tarkalleen 19. syyskuuta 2021 Kotkassa ja Haminassa alkava Leijona-kiekkokoulu järjestetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Haminan jäähallissa sekä torstaisin ja sunnuntaisin Kotkan harjoitusjäähallissa. Koulujen lomaviikoilla myös kiekkokoulu lomailee.

Leijona-kiekkokoulussa toteutetaan Suomen Jääkiekkoliiton kiekkokoululinjauksia koulutettujen valmentajien johdolla. Tärkeimpänä tavoitteena on saada lapsi innostumaan jääkiekon harrastamisesta. Kiekkokoulussa keskitytään jääkiekon tärkeiden perusasioiden opettamiseen (luistelu, laukaus, syöttö, kiekonkäsittely), unohtamatta pelaamista.

Leijona-kiekkokoulusta pääsee siirtymään joukkueeseen heti kun taitotaso antaa siihen myöten. Kausimaksu 70€ sisältää yhteensä 70 harjoituskertaa, kokeilemaan pääsee ilmaiseksi. Leijona-laumaan voi liittyä myös kauden aikana.

Ilmoittautuminen Titaani-Junioreiden Leijona-kiekkokouluun tapahtuu tästä linkistä (HUOM. Haminan Kiekkoympyörillä oma ilmoittautuminen) ja lisätietoja saat Leijona-kiekkokoulun joukkue-sivuilta. Halutessasi voit kysyä lisätietoja myös suoraan kiekkokoulun rehtorilta, Jiri Auraselta (email:jiri.auranen@kotka.fi). Nähdään hallilla mukava harrastuksen parissa!

Alla vielä muutamia käytännön ohjeita uudelle harrastajalle sekä vanhemmille:

  • Kun lapsi tulee mukaan kiekkokoulun jäävuorolle, on hänellä oltava luistimet, maila, kypärä ristikolla ja kaulasuoja. Muut varusteet voit lainata harjoitusten yhteydessä seuralta. Mikäli tarvitset lainavarusteita – tule ajoissa paikalle!
  • Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Kotkan harjoitusjäähallissa sekä Haminan jäähallissa.
  • Kotkan harjoitushalliin tultaessa kiekkokoulun käytössä olevan pukuhuoneen numero löytyy valkoisesta tussitaulusta lyhenteen LKK kohdalta ja Haminan jäähallille tultaessa ilmoitustaululta.
  • Aina harjoituksiin tultaessa muistakaa merkitä rasti oman nimen kohdalle pukuhuonessa olevalle nimilistalle.