Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n seurayhteistyö saa jatkoa

20.4.2021 klo 20:00

Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry ovat tehneet yhteistyötä yhteisjoukkuein tähän asti muutamassa ikäluokassa. Nyt seurojen johtokunnat ovat tehneet päätöksen yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.

Kaudesta 2021–2022 alkaen yhteisjoukkuetoiminta toteutuu kaikkien ikäryhmien osalta ikäluokasta U9 lähtien.

Molemmat seurat jatkavat toimintaansa normaalisti omina yksikköinään, seurojen hallintoon yhteistoiminta ei tuo muutoksia. Molempien seurojen toiminnasta vastaa kunkin seuran johtokunta ja valmennuspäälliköt.

Toiminnan tavoite

Yleisesti katsottuna syntyvyys mm. Kaakon alueella on laskussa, joka aiheuttaa haasteita harrastajamäärien suhteen lajista riippumatta.

Syntyvyyden laskiessa Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n yhteistyön tavoitteena on jääkiekon osalta turvata pelaajapolku ja toiminnan mahdollistaminen alueella jokaiselle ikäluokan harrastajalle, sekä vahvistaa seurojen elinvoimaisuus, toimintakyky ja olemassaolo.

Entistä tiiviimmällä yhteistyöllä voimme rakentaa aiempaa laajemman paikallisen toimijaverkoston juniorijääkiekon parissa.

Yhteistoiminnalla voimme varmistaa mahdollisimman monelle lähialueen lapselle ja nuorelle mahdollisuuden jääkiekkoharrastukseen sekä kilpailutoimintaan erilaisten harrastajien vaatimien tarpeiden mukaisesti.

Myös Titaani-Juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät -80 ry:n Leijonakiekkokoulut jatkavat yhteistyötä. Leijonakiekkokoulujen yhtenäistäminen antaa pienille harrastajille mahdollisuuden osallistua molemmilla paikkakunnilla järjestettäviin kiekkokoulujen tapahtumiin.

Muuta


Yksityiskohtaiset tiedot sopimuksista toimitetaan joukkueille huhtikuun aikana.


Yhteistyöterveisin
 
Simo Penttilä           Jenna Savolainen
puheenjohtaja          puheenjohtaja
Titaani-Juniorit ry          Kiekkoympyrät -80 ry