Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Seuratiedote koronatilanteen osalta

6.10.2020

Kotkan liikuntapalvelut ja puistotoimi haluavat muistuttaa Titaani-Juniorit ry:n alaisten joukkueiden sekä toimihenkilöiden vastuusta toiminnan ja tapahtumien järjestäjinä.

Harrastajien vanhempien (harjoituksiin tai toimintaan osallistumattomien ja ulkopuolisten) oleskelu harjoitustiloissa on jatkossa kielletty KSOY Areenalla sekä harjoitusjäähallissa.

Pukutilojen ja suihkujen käyttöä harjoitusten yhteydessä ei myöskään suositella.

KSOY Areenan ja harjoitusjäähallin katsomotilat suljetaan käytöltä harjoituspäivien aikana samoin kuin luistelutason (jääkaukalotaso) ulkopuolinen (ei harjoittelija tai välitön vuorossa oleva valmentaja/toimihenkilö) käyttö!

Tapahtumat sekä sarjapelit, joissa myös yleisön sisäänpääsy on mahdollinen, ovat järjestävän seuran vastuulla ja niissä on huolehdittava kaikista viranomaismääräysten noudattamisista sekä varmistettava suunnitelmat infektioviranomaisilta.

Kotkan liikuntapalvelut yhteistyössä Kotkan puistotoimen kanssa tulevat valvomaan ohjeiden noudattamista erillisillä valvontakierroksien järjestämisillä.

LISÄKSI:

 • Epäily koronasta on otettava vakavasti ja mahdolliset henkilöt on poistettava tiloista ja otettava yhteyttä Kymsoten päivystysapuun (puh. 116 117).
   
 • Pukuhuone ja pesutiloissa on vältettävä yli viiden (5) henkilön ryhmiä. Mikäli se ei kuitenkaan ole mahdollista, olisi oltava mahdollisuus tarjota vähintään kasvomaskit tiloissa oleskelijoille.
   
 • Kädet on pestävä sekä tullessa halleille harjoituksiin että lähtiessä halleilta harjoituksista.
   
 • Harjoitteluryhmät tulee jakaa turvallisuusnäkökohtia korostaen (turvavälit, ei isoja ryhmiä jne.
   
 • Harjoitusvälineiden hygieniaan pitää kiinnittää erityishuomiota (ei harjoitusvälineitä ulkopuolisten käyttöön).
   
 • Harjoittelijoiden muistettava jokaisen harjoituksen aluksi ilmoittaa, mikäli lähipiirissä on havaittu tai on epäilys korona- tai flunssatartunnasta.
   
 • Mikäli harjoittelijan perhepiirissä on tiedossa sairastuneita henkilöitä, on perhepiiriin kuuluvan henkilön pysyttävä poissa harjoituksista!

 

Yhteistyöterveisin

Kotkan liikuntapalvelut & puistotoimi