Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaani-Juniorit ja Kiekkoympyrät-80 juniorit tiivistävät entisestään yhteistyötään!

22.5.2020

Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät-80 ry tiivistävät entisestään yhteistyötään perustamalla yhteisjoukkueet U11–U14-ikäryhmille.

Viime vuosina mitä enenevissä määrin yhteiseen hiileen junioripuolella puhaltaneet Titaani-Juniorit ja Kiekkoympyrät-80 juniorit lisäävät entisestään hedelmällistä yhteistyötään perustamalla yhteisjoukkueet U11–U14-ikäryhmiin ja ilmoittamalla ne samalla mukaan Suomen Jääkiekkoliiton alaisiin sarjoihin kaudelle 2020–2021.

YHTEISJOUKKUEET:
 

  • U14 (2007-syntyneet) – 1 peliryhmä
  • U13 (2008-syntyneet) – 2 peliryhmää
  • U12 (2009-syntyneet) – 2 peliryhmää
  • U11 (2010-syntyneet) – 3 peliryhmää

Yhteisjoukkueiden perustamisen tavoitteena on taata niin Titaani-Juniorien kuin Kiekkoympyeät-80 juniorien toiminnan jatkuvuus ja turvata pelaajapolku kummassakin junioriorganisaatiossa sekä samalla vahvistaa seurojen elinvoimaisuutta, toimintakykyä ja olemassaoloa Etelä-Kymenlaakson alueella.

Nyt yhteisesti sovituilla toimilla seurat pyrkivät tarjoamaan kullekin harrastajilleen sopivanlaisen alustan ja toimintaympäristön, joka mahdollistaa lajin harrastamisen alueella sekä antaa mahdollisuuden myös kilpailulliseen toimintaan jääkiekon parissa.

Edellä mainittujen U11–U14-ikäryhmäjoukkueiden lisäksi seurat tulevat perustamaan 2011-syntyneiden yhteiset peliryhmät, josta tarkempia päätöksiä tullaan tekemään elokuun aikana.

Lisäksi seurojen Leijona-kiekkokoulut tullaan yhtenäistämään. Tällä toimella tarjotaan pienimmille harrastajille mahdollisuus osallistua sekä Kotkassa että Haminassa järjestettäviin kiekkokoulujen tapahtumiin.