Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Urheiluakatemian yhteisharjoitukset keskeytyvät

16.3.2020

Kotkan kaupungin valmiusjohtoryhmä on maanantaina 16.3.2020 pitämässään kokouksessa on päättänyt, että urheilijakoulutuksen harjoittelu keskeytetään toistaiseksi tiistaista 17.3.2020 alkaen koronaviruspandemian vuoksi.

Valmiusjohtoryhmän tekemä päätös koskee Kotkan lisäksi urheiluakatemian urheilijoita myös Haminassa, Ekamissa ja Svenska Samskolanissa.

Toisen asteen urheilijat harjoittelevat aamuisin (ti – ke – pe) omatoimisesti ja täyttävät harjoituksistaan normaalisti harjoituspäiväkirjaa, joka mahdollistaa kurssien hyväksymisen.

Peruskoulun urheilijoiden (8.–9. luokka) tiistain ja keskiviikon niin sanotut ”lajiharjoitteluaamut” ovat omalla koululla (Langinkoski, Pappilansalmi ja Svenska Samskola) ulkoharjoittelu varauksella.

Peruskoulun urheilijoiden (6.–9. luokka) yleisvalmennus harjoitukset toteutuvat lukujärjestyksen (Langinkoski, Karhula, Rauhala ja Pappilansalmi) mukaan.

Langinkosken ja Pappilansalmen urheiluluokkien lisäharjoittelu keskeytyy myös.

Tämä on tämänhetkinen tilanne, joka saattaa muuttua illan ja lähipäivien aikana. Tällä hetkellä kouluja pidetään vielä auki, eikä etäopetukseen siirrytä.


Terveisin

Jiri Auranen,
toiminnanjohtaja

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia (EKA)