Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Turkia jatkaa Titaani-Juniorien palveluksessa!

11.3.2020

Tino Turkia ottaa jatkossa haltuunsa entistä suuremman roolin Titaani-Juniorien valmennuksessa.

Titaani-Juniorit ry ja valmentaja Tino Turkia ovat solmineet kautta 2020–2021 koskevan jatkosopimuksen.

Titaani-Junioreissa viimeisimmät kaksi ja puoli kautta eri tehtävissä vaikuttanut Tino Turkia nähdään myös jatkossa punanuttujoukkueiden valmentajana.

Titaani-Juniorien valmennuspäällikkö Mika Iltola on nimittäin sorvannut Turkian kanssa tulevaa kiekkosesonkia 2020–2021 käsittävän sopimuksen, jonka myötä 29-vuotiaan valmentajan toimenkuvaan kuuluu jatkossa vastaaminen seuran maalivahtivalmennuksesta sekä sen kehittämisestä.

Lisäksi Turkia ottaa harteilleen seuran ikäluokkajoukkueiden fysiikkavalmennuksen linjausten tekemisen sekä eri painopistealueiden toteutumisen seuraamisen.

Turkia tullee myös kouluttamaan seuran muita valmentajia fysiikkavalmennuksen saralla ja niin ikään päivittämään koko fysiikkavalmennuksen sisällön Titaani-Junioreissa nykypäivän vaatimusten tasolle.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Tinon energiseen ja intohimoiseen valmennustoimintaan ja hän on itsekin ollut todella mielissään seurassa vallitsevasta vahvasta yhteisöllisyydestä sekä toimintaympäristön tarjoamista haasteista, toteaa Iltola tyytyväisenä.

– Kumpikin osapuoli oli heti neuvotteluiden alusta asti samoilla linjoilla yhteistyön jatkumisen sekä jatkossa mukaan tulevien lisävastuiden suhteen, joten sen myötä uuden sopimuksen sorvaaminen oli lopulta varsin helppo juttu.