Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

C2-nuorten yhteisharjoitustapahtuma 7.10.2019!

30.9.2019

Titaanit-Juniorit ry, Kiekkoympyrät -80 ry ja PoKLi ry järjestävät 2005-syntyneille pelaajille yhteisharjoitustapahtuman Kotkan KSOY Areenalla maanantaina 7.10.2019.

Kymenlaakson johtavat junioriseurat Titaani-Juniorit, Kiekkoympyrät -80 ja KooKoo-Juniorit järjestävät yhteistyössä alueen 2005-syntyneille pelaajille yhteisharjoitustapahtuman KSOY Areenalla Kotkassa.

Tapahtuma pyörähtää maanantai-iltana (7.10.) käyntiin kello 18:00 alkaen yhteisellä aloituspalaverilla, johon pelaajien toivotaan saapuvan ajoissa paikalle.

Oheisharjoitus alkaa kello 18:15 ja jääharjoitus pyöräytetään käyntiin kello 19:00 ja se loppuu viimeistään kello 21:00.

Jään jälkeen on ohjelmassa yhteinen loppuverryttely sekä yhteisharjoitustapahtuman päätöspalaveri.

Tapahtuman tarkoituksena on kartoittaa yhteisesti seurojen pelaajia 2005-ikäluokan Leijonatie-kartoituksiin, jotka alkavat myöhemmin lokakuussa.

Yhteisharjoitustapahtuma ei ole virallinen kartoitustapahtuma, mutta sen avulla saadaan pelaajille tuntumaa sekä ”esimakua” tulevista kartoitustapahtumista.

Pelkästään tämän tapahtuman perusteella ei siis tehdä valintoja, vaan harjoittelu ja pelaaminen arjessa ovat edelleen tärkeässä roolissa.

Yhteisharjoitustapahtumassa on mukana edustajia kaikista seuroista (valmentajat, valmennuspäällikkö, taitovalmentaja ja junioripäällikkö).