Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Timo Martikaisesta B2-nuorten päävalmentaja

10.5.2019

Titaani-Juniorit ry:n B2-nuorten Mestis-miehistön päävalmentajaksi kaudelle 2019–2020 on pestattu Timo Martikainen.

Nimensä kauden 2019–2020 kattavaan B2-nuorten päävalmentajasopimukseen rustannut Timo Martikainen, 51, on etenkin kotkalaisille kiekkoihmisille erittäin tuttu kasvo, sillä ”Martsa” on toiminut jo vuosia Titaani-Juniorien eri ikäkausijoukkueiden valmentajana.

Martikaisen vastuulleen ottama titaanijoukkue tullaan ilmoittamaan B2-nuorten Mestis-karsintaan, aiemmin ilmoitetun B2-nuorten SM-karsintasarjan sijaan.

Titaani-Juniorit ry:n valmennuspäällikkö Mika Iltolan mukaan on hieno asia, että Martikainen päätti jatkaa valmentamista myös tulevalla kiekkokaudella.

– Seura on erittäin tyytyväinen, että Timo pyörsi päätöksensä välivuoden pitämisestä valmennuspuuhista, Iltola kommentoi.

– Nyt solmitun päävalmentajasopimuksen myötä saimme kokeneen ja monissa liemissä marinoidun jääkiekkomiehen jatkamaan seuran toiminnassa mukana sekä luotsaamaan B2-nuorten miehistöämme.

B2-nuorten kesäharjoittelun suunnitteluun ja koordinointiin Martikainen on saanut apuja urallaan muun muassa suomalaisen jalkapalloilun pääsarjassa, Veikkausliigassa, sekä FC KooTeePeetä että MyPaa valmentaneelta Janne Hyppöseltä.

– Jannen avulla pyrimme saamaan kesäharjoitteluumme uudenlaista rakennetta, Martikainen toteaa ykskantaan.

B2-nuorten kesäharjoittelusta on tarkoitus tehdä myös mahdollisimman monipuolista, sillä joukkueella on omat valmentajansa niin liikkuvuuden, voiman kuin jääkiekon pelaamista kehittävien harjoitteidenkin saralla.

Liikkuvuus ja oman kehonhallinta – Niko Palonen
Pelit ja dynaamiset harjoitukset – Jori Sainio
Voima- ja yleisharjoittelu – Jarno Huovinen