Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Iltola jatkaa Edustusjoukkueen päävalmentajana

24.4.2019

Mika Iltola toimii jatkossa sekä Titaanien edustusjoukkueen päävalmentajana että Titaani-Juniorit ry:n valmennuspäällikkönä.

Kotkan Titaanit on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen punanutut karsintojen kautta Suomi-sarjassa pitäneen päävalmentaja Mika Iltolan kanssa.

Titaanit ja kotkalaisjoukkueen Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla karsintojen kautta pitänyt päävalmentaja Mika Iltola ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen, jonka myötä lähestulkoon jo kaiken mahdollisen urallaan kokenut kiekkomies nähdään tulevillakin Suomi-sarjakausilla jakelemassa ohjeita punanuttujen vaihtopenkin takana.

Titaanien päävalmentajuuden ohella Iltola toimii edelleen myös Titaani-Juniorit ry:n valmennuspäällikkönä, jonka kanssa punanuttujen edustusmiehistöä hallinnoiva HK Titaanit ry on niin ikään päässyt yhteisymmärrykseen 56-vuotiaan seuraikonin tuplapestin jatkumisesta.

– Halusimme vaikeahkon ja monia juonenkäänteitä sisällään pitäneen viime kauden jälkeen rauhoittaa tilanteen sekä saada toimintaamme taas tietynlaista pysyvyyttä sekä jatkuvuutta, joten yhteisen polun tallaamisen jatkaminen Iltolan kanssa oli jo ihan siinäkin mielessä paras mahdollinen ratkaisu, toteaa HK Titaanit ry:n hallituksen jäsen Simo Penttilä.

– ”Illi” ansaitsi seurajohdon luottamuksen sekä samalla myös jatkosopimuksen käytännössä ihan jo sillä, että hän piti valmennusoppiensa avulla joukkueen Suomi-sarjassa ja koimme muutenkin paikallisen tekijän vievän parhaiten eteenpäin alueemme kiekkoilua.

Titaaneita edustustasolla jo neljättä kertaa luotsaava Iltola on luonnollisesti tyytyväinen yhteisen taipaleen jatkumisesta myös vastaisuudessa.

– Kulunut kevät herätti sisälläni olevan liekin jälleen roihuamaan valtoimenaan myös edustustason kiekkoilulle, joten ei jatkosopimuksen allekirjoittaminen lopulta mikään kovin vaikea tehtävä omalta kohdaltani ollut, Iltola kommentoi.

– Halusin lisää haasteita urallani ja niitä Titaaneissa niin edustus- kuin junioripuolella toimiminen sekä Suomi-sarjassa pelaavan edustusjoukkueen valmentaminen tulevat aivan varmasti roppakaupalla tarjoamaan.