Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaani-Juniorit ry – kotkalaisen juniorijääkiekkoilun mahdollistaja

21.4.2019

Näin ennen kesäharjoittelun ja tulevan kauden alkua on hyvä muistaa, minkälaisessa seurassa voi jääkiekkoa Kotkassa harrastaa.

Titaani-Juniorit ry tarjoaa harrastajille loistavat tilat ja puitteet jääkiekon harrastamiselle Kotkassa. Koulutetut valmentajat pitävät huolen päivittäisestä toiminnasta joukkueissa, jotta pelaajat pysyvät kunnossa ja harrastaminen pysyy mielekkäänä.

Titaani-Juniorit ry tarjoaa pelaajapolun Leijona-Kiekkokoulusta aina miesten edustusjoukkueeseen asti. Titaani-Junioreista on myös ponnistettu aivan kovimmalle ammattilaistasolle asti, etunenässä Liigassa pelaavat Rasmus Kupari, Ossi Louhivaara sekä Oskari Salminen, joista Kupari ja Louhivaara on varattu NHL:ään asti!

Titaani-Juniorit ry tekee myös tiiviisti yhteistyötä Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian kanssa. Urheiluakatemiaan voi hakea vuosittain ja harjoittelu on suunniteltu niin, että se on helposti yhdistettävissä opiskelun kanssa.

Akatemia järjestää kaksi kertaa viikossa aamujään ja kerran viikossa akatemialaisille yhteisen oheisharjoituksen. Akatemian toiminnassa keskitytään pääasiassa yksilön ja lajitaitojen kehittämiseen.

Titaani-Juniorit ry:n joukkuetoiminnassa mukana olevat oppivat jääkiekon sekä liikunnallisen elämäntavan lisäksi toimimaan ryhmässä ja auttamaan kavereita. Toimintaan voit liittyä päivittäin ja kaikissa joukkueissa on tilaa uusille harrastajille.

Lisätietoja toiminnasta saa seuran kotisivuilta ja joukkuekohtaisesti joukkueen toimihenkilöiltä, joiden yhteystiedot löytyvät aina kyseisen joukkueen kohdalta seuran nettisivuilta.

Tervetuloa mukaan!