Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaanien C-nuorilla kiireiset kaksi viikonloppua

18.2.2018

Titaanit pelasi viimeisen kahden viikonlopun aikana viisi ottelua C-nuorten Mestistä ja saldona niistä oli kolme voittoa, yksi jatkoaikatappio ja yksi tappio varsinaisella peliajalla.

Viime viikonloppuna (10.–11.2.) Titaanien C-nuoret pelasivat ottelut HIFK:ta ja Huntersia vastaan. Helsingistä joukkue haki maukkaan 4-5-vierasvoiton, mutta sunnuntaina pelatussa ottelussa Huntersia vastaan kotkalaisjoukkue joutui taipumaan kitkerään 4-3-jatkoaikatappioon.

Tänä viikonloppuna C-nuoret pelasivat kolmeen päivään huimat kolme peliä, kun vastaan asettuivat Karhu-Kissat, GrIFK ja Espoo Blues. Perjantaina Oulunkylässä Karhu-Kissojen vieraana Titaanit ylsi jälleen mahtavaan vierasvoittoon, kun taululla komeilivat 60 peliminuutin jälkeen 3-5-lukemat.

Lauantain kotiottelussa Titaanit sai vieraita Kauniaisista, kun GrIFK saapui vierailulle Kotkaan. Titaanit pelasi hienosti taistellen, aloitettuaan 12 kenttäpelaajalla ja pelaten 1,5 erää vain 10 kenttäpelaajalla, mutta GrIFK oli niukasti parempi voittaen ottelun 6-7. Titaaneilta oli poissa kuusi pelaajaa pelikieltojen ja kolme loukkaantumisten takia. 

”Härkäviikon” viimeisessä ottelussa vastaan asettui Espoon Blues. Ottelu oli jälleen tiukka taisto ja loppuun asti taistellut kotkalaisryhmä haki Espoosta 4-3-voiton. Voiton myötä Titaanit nousi sarjakärkeen kahden pisteen erolla toisena olevaan KJT-Haukkoihin, joilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Titaaneilla on Mestis lohko 2:ssa vielä neljä peliä jäljellä.