Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaaniväriä Tulevaisuuden tähdet –kartoitustapahtumassa!

16.1.2018

Titaani-Juniorit on jälleen vahvasti edustettuna maailmalla, sillä Tulevaisuuden tähdet –kartoitustapahtumaan on valittu pelaajat Kalle Väisänen sekä Niklas Leinonen ja valmentaja Markku Väisänen.

Titaani-Junioreiden kasvatit Niklas Leinonen sekä Kalle Väisänen ovat mukana Tulevaisuuden tähdet –kartoitustapahtumassa Kymi-Saimaan joukkueessa. Molemmat pelaavat Titaanien C-nuorissa ja ovat olleet aivan joukkueensa parhaimmistoa läpi kauden.

Vuoden 2018 Tulevaisuuden tähdet –tapahtuma järjestetään Vierumäellä 26.–28.1.2018. Leirille on kutsuttu kymmenen joukkueellista vuonna 2003 syntyneitä poikia.

Kymi-Saimaa joukkueen johtoryhmään kuuluu myös C-nuorten vastuuvalmentaja Markku Väisänen, jonka johdossa C-nuoret seilaavat jo uskomattomassa 20 ottelun voittoputkessa. 

Tulevaisuuden tähdet on 03-ikäluokan viimeinen näyttöpaikka helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävälle Pohjola-leirille.

Tulevaisuuden tähdet –tapahtuman jälkeen julkistetaan 62 pelaajaa, jotka täydentävät Pohjola-leirille valittujen pelaajien listan (aiemmin Pohjola-leirille on valittu 40 pelaajaa).
 

Titaani-Juniorit onnittelee Niklasta, Kallea sekä Markkua valinnoista ja toivottaa onnea sekä menestystä Tulevaisuuden tähdet –tapahtumaan!