Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Leijonakiekkokoulu sekä lapsi-vanhempiluistelu starttaavat lokakuussa

23.8.2017

Titaani-Junioreiden järjestämät Leijona-kiekkokoulu sekä Lapsi-vanhempiluistelu käynnistyvät lokakuussa – tervetuloa!

Leijona-kiekkokoulu


Titaani-Juniorit toivottaa kaikki 8-vuotiaat ja nuoremmat Leijonat, tytöt ja pojat, tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun!

Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Leijona-kiekkokoulusta pääsee siirtymään joukkueeseen heti kun taitotaso antaa siihen myöten.

Keskiviikkona 4. lokakuuta 2017 alkava Leijona-kiekkokoulu järjestetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Kotkan harjoitusjäähallissa. Kausimaksu 160 euroa (S-etukortilla 140 euroa) ja se sisältää yhteensä 39 harjoituskertaa, kokeilemaan pääsee ilmaiseksi. Leijona-laumaan voi liittyä myös kauden aikana.

Koulujen lomaviikoilla Leijona-kiekkokoulussa ei harjoituksia ole.

Lasku kiekkokoulusta lähetetään huoltajan sähköpostiin lokakuun ja tammikuun aikana. Kiekkokoulumaksu pitää sisällään vakuutuksen (harjoitukset), opetuksen ja jääkiekkomailan.

Voitte tutustua Leijona-kiekkokoulun toimintaan osallistumalla kolmiin jääharjoituksiin maksutta ja tehdä lopullisen päätöksen jatkamisesta sen jälkeen.

Joka tapauksessa täytäthän ilmoittautumislomakkeen seuran kotisivujen kautta www.titaanijuniorit.fi. HUOM! Tarvitsemme myös tutustumassa olevan lapsen henkilötiedot vakuutusturvaa varten.

Lapsi-vanhempiluistelu kaudella 2017–2018


Titaani-Junioreiden Lapsi-vanhempiluistelu käynnistyy maanantaina 9.10.2017 kello 17:30 – 18:15.

Ilmoittautuminen koko kaudeksi tapahtuu seuran kotisivujen www.titaanijuniorit.fi kautta.

Lapsi-vanhempiluisteluun voivat osallistua sekä pojat että tytöt. Lapsi-vanhempiluistelussa otetaan ensituntumaa jäähän ja harjoitellaan luistelutekniikkaa sekä luistelun perusteita erilaisten pelien, leikkien ja ratojen avulla.

Lapsi-vanhempiluistelusta on myös mahdollista edetä Leijona-kiekkokoulun kautta joukkueeseen, kun taso on riittävä. Hinta 110 euroa ja maksut laskutetaan niin ikään kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa.

Käytännön ohjeita

• Kun lapsi tulee mukaan kiekkokoulun jäävuorolle, on hänellä oltava luistimet. Muut varusteet voit lainata harjoitusten yhteydessä seuralta. Mikäli tarvitset lainavarusteita – tule ajoissa paikalle!

• Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Kotkan harjoitusjäähallissa.

• Harjoitushalliin tultaessa kiekkokoulun käytössä olevan pukuhuoneen numero löytyy valkoisesta tussitaulusta lyhenteen LKK kohdalta.

• Aina harjoituksiin tultaessa muistakaa merkitä rasti oman nimen kohdalle pukuhuoneessa olevalle nimilistalle

• Seuran kaikki harjoitusvuorot löytyvät seuran nettisivuilta www.titaanijuniorit.fi kohdasta Harjoitusvuorot.

• Vuoroja on hyvä seurata viikoittain, koska poikkeuksellisesti harjoitukset saattavat olla Kilpahallissa, näin osaatte aina tulla oikeaan halliin.

• Lisätietoja tarvittaessa: kiekkokoulu@titaanit.fi

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan!