Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Pohjola palkinto hyvälle seuralle

28.2.2011

Urheiluseura, joka noudattaa Reilun Pelin periaatteita. Seurassa on innostava ja yhteisöllinen johtamis- ja toimintakulttuuri. Lisäksi seura kykenee vastaamaan toimintaympäristönsä asettamiin haasteisiin. Seuratyössä voidaan painottaa esimerkiksi kilpa- ja huippu-urheilua, lasten ja nuorten toimintaa tai erityisliikuntaa

Titaani-Juniorit: Perustana vahva kasvatuksellisuus ja halu kehittyä

Kotkalainen jääkiekkoseura Titaani-Juniorit pyrkii toiminnassaan jatkuvasti eteenpäin.
Seura haluaa tarjota jokaiselle juniorille mahdollisuuden harrastaa ja puitteet joissa voi menestyä, unohtamatta kuitenkaan tärkeintä, eli hauskuutta. Toiminnan taustalla on vahva kasvatuksellisuus.

Titaani-Juniorien toimintaan kuuluu sekä harrastustoimintaa että kilpa- ja huippu-urheilua. Kaiken tekemisen taustalla on vahva kasvatuksellisuus, ja toiminta perustuu vahvasti Reiluun Peliin. Seura on luonut omat urheilulliset ja taloudelliset pelisääntönsä, jotka koskevat kaikkia ikäryhmiä. Myös vanhemmille on määritelty säännöt miten seurassa toimitaan. Seura velvoittaa kaikki joukkueet laatimaan sekä urheilulliset että kasvatukselliset toimintasuunnitelmat kausittain. Tehtävien jako ja toimenkuvat on sovittu, kirjattu ja tieto on kaikkien saatavilla seuran nettisivuilla.

Seurassa huomioidaan lasten ja nuorten liikkuminen myös sarjakausien ulkopuolella. Seura järjestää mm. omaa leiritoimintaa ympäri vuoden. Titaani-Juniorit toimii yhteistyössä muiden seurojen kanssa yli lajirajojen tekemällä laji- ja valmentajavaihtoa mm. paikallisen yleisurheiluseuran kanssa.

Kotkan kaupungin kanssa tehtävään yhteistyöhön kuuluu mm. päiväkotilasten ja koululaisten ohjaaminen sekä urheiluakatemianuorten valmentaminen ilman korvausta. Myös paikallisten yritysten kanssa on solmittu yhteistyösopimuksia. Esimerkiksi paikallinen autokoulu käy opastamassa mopoikään tulevia ikäryhmiä liikenneasioissa.

Titaani-Juniorit pyrkii kehittämään toimintaansa tukemalla seuran yhtenäisyyttä ja kehittämällä valmennuksen laatua tukemalla mm. valmentajien kouluttautumista. Jääkiekkoliiton seura-auditoinnin mukaan seura on pystynyt viimevuosina kehittämään toimintaansa joka vuosi.

- Kotkalainen jääkiekkoseura
- Perustettu:1974
- Jäsenmäärä: 330, Sinettiseura
- Puheenjohtaja:
Tuomas Tiainen

Katso oheisista linkeistä:

 

http://www.youtube.com/watch?v=0bQiMDceWEY

http://www.youtube.com/watch?v=8DH38DxWMW8