Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

98-synt. yhteisjoukkue päätti YA-sarjan voittoihin

15.2.2011

Titaani-Junioreiden, KY-80 ja Aakoon yhteisjoukkue voitokas Turussa

Seurayhteistyön kautta koottu 98-syntyneiden D-2 ylialuesarjaa pelannut joukkue sai viime viikonloppuna viimeiset pelinsä pelattua Turussa.

Joukkue joka koostui Titaani-Junioreiden, Kiekkoympyröiden ja Aakoon pelaajista. Joukkue aloitti kautensa 4.9.10 Savonlinnassa Kymi-Saimaan alueen karsintaturnauksessa, josta irtosi turnausvoitto ja paikka valtakunnalliseen D-2 YA-sarjaan.

KY-80 nimellä pelannut joukkue aloitti YA-sarjan ottelut 2.10.10 Haminassa, jossa vastaan asettui Espoon Blues ja Seinäjoen Kiekko. Saalina tuolloin oli voitto S-Kiekosta, mutta Blues oli tuolloin vielä taitavampi joukkue.

Seuraavat ottelut pelattiin Vaasassa 18.12.10. Vastassa tuolloin oli kotijoukkue Sport ja Kirkkonummen Salamat. Ottelut olivat todella tiukkoja ja pojat taistelivat loppuun asti molemmissa peleissä, mutta tällä kertaa ottelut päättyivät niukkoihin maalin tappioihin.

Viimeiset YA-sarjan ottelut pelattiin 12.2.11 vanhassa pääkaupungissamme Turussa. Impivaaran jäähallissa vastaan luisteli turkulainen K-67 ja Kemi-Tornion yhteisjoukkue KTH. Olisiko viime turnauksen niukat tappiot sisuunnuttanut Kymenlaakson pojat, sillä nyt vastustajilla ei annettu mitään mahdollisuuksia ja kotiin tuomisina oli kaksi makeaa voittoa.

Yhteisjoukkue pelasi siis tällä kaudella yhteensä yhdeksän ottelua. Joukkueen vastuuvalmentajana toimi Mikko Horto. Otteluissa pelasi yhteensä 21 pelaajaa kauden aikana. Joukkueen pelit toimi hyvänä esimerkkinä tulevaisuudelle, miten hyvällä yhteistyöllä alueen seurat voivat mahdollistaa pelaajilleen kova tasoisia valtakunnallisia otteluita.

Kiitokset kaikille pelaajille, joukkueessa toimineille toimihenkilöille ja pelaajien vanhemmille, jotka mahdollistivat yhteisjoukkueen toiminnan tällä kaudella.

 

Otteluiden tulokset:

Savonlinna 4.9      Saipa - KY-80      5 - 3

                                 KY-80 - Kookoo   8 - 1

                                 Sapko - KY-80     2  - 4

 

Hamina 2.10        KY-80 - Blues       1 - 5

                                KY-80 - S-Kiekko 8 - 2

 

Vaasa 8.12          KY-80 - Salamat    5 - 6

                               Sport - KY-80         2 - 1

 

Turku 12.2           K-67 - KY-80          2 - 5

                              KY-80 - KTH           8 - 3