Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Kokonaisuudessaan positiivinen viikonloppu

7.3.2016

© Pekka Vainio

Kulunut kiekkoviikonloppu toi mukanaan sopivasti onnistumisia ja kokemusta tulessa olleille Titaani-joukkueille.

Pelit käyvät vähiin kauden lopun häämöttäessä, mutta niin käyvät Titaanien A-nuorten pelaajatkin. Siksi kahdellatoista kenttäpelaajalla ryöstetty voitto Diskoksesta lauantaina maistuukin niin makealta!

Ottelu eteni toisen erän loppupuolelle tasaisesti, vaikkakin Diskos käytti ylivoimat hyödykseen ja teki kolme maalia.

Toisen erän lopulla Titaanien army-ketjusta Juho Paavola ja Mikke Lempiäinen onnistuivat sekä tekivät nopeaan tahtiin maalit joukkueiden pelatessa tasavajaalla. Kun heti kolmannen erän alussa Paavola teki reilun minuutin pelaamisen jälkeen tasoitusmaalin, niin otteluhan alkoi ikäänkuin alusta.

Vertti Vuoksialan ja Lempiäisen maaleilla mentiinkin sitten jo kahden maalin johtoon, kunnes erän lopulla Diskos onnistui kaventamaan luvuiksi 4-5, pelatessaan ottelun lopun ilman maalivahtia. Samat lukemat jäivät Titaaneille myös ottelun voittotulokseksi.

Henri Penttilä torjui Titaani-maalilla 35 kertaa.

Sunnuntaina A-nuorten matka jatkui Kokkolaan Hermeksen vieraaksi. Lauantain miehistöstä Paavola, Lempiäinen ja Panu Laitinen joutuivat matkaamaan Kotkaan ehtiäkseen viikonloppulomalta ajoissa takaisin palvelukseen.

B-nuorista lähti puolestaan nelikko Tatu Forsberg, Adam Daadou, Elias Ihonen ja Valtteri Tamminen täydentämään pientä Titaani-miehistöä.

– Ottelun ensimmäinen erä pelattiin tasaväkistä kiekkoa Hermeksen kanssa, mutta sitten tuli fysiikan lait vastaan, totesi vastuuvalmentaja Mika Iltola.

– Joukkue taisteli urheasti, mutta lauantain rasitus ja kokeneiden pelaajien poissaolo näkyi ottelussa. Fakta vaan on se, että tällä tasolla vajaalla miehistöllä pystytään voittamaan yksittäinen ottelu, mutta pitkällä tähtäimellä tarvitaan täysi miehistö, mietiskeli Iltola suunnaten samalla katseensa jo tulevan kauden suunnitteluun.

– Joka tapauksessa ottelu antoi arvokasta kokemusta nuorille pelaajille, Iltola kommentoi.

Ottelu päättyi Hermeksen selkeään voittoon luvuin 9-1. Ainokaisen Titaani-maalin teki Ville Äijälä.

Antti Härkönen Titaani-maalilla ehti kiekon tielle 48 kertaa.

B-nuoret isännöivät lauantaina Nikkarit/HyRiä. Vieraskoreus jätettiin hallin ulkopuolelle ja Titaanit vei yksiselitteistesti ottelun nimiinsä luvuin 5-1.

Titaani-maalit tekivät Elias Ihonen, Sami Nevalainen, Elmo Aarnimetsä ja Valtteri Tamminen (2).

Oskari Salminen ehti kiekon eteen 52 kertaa.

Juniorijoukkueiden tulokset:
 

PvPVMSARJAOTTELUTULOS
Su6.3.D1 AAAHJK – KooKoo/Titaanit0 – 8