Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Ville Valli ja Joni Kulmakivi jatkavat Titaaneissa!

8.8.2007

Titaanit ja Kotkassa kaksi viimeisintä kautta kiekkoillut laitahyökkääjä Ville Valli ovat solmineet vuoden pituisen jatkosopimuksen. Kokemäeltä lähtöisin oleva Valli merkkautti viime kaudella titaanipaidassa 38 ottelussa tehopisteet 14+8.

"Walttu tuo lisää leveyttä sekä ratkaisuvoimaa hyökkäykseemme. Loukkaantumisia ja muita poissaoloja tulee aivan varmasti myös tulevalla kaudella joten on hyvä, että pelaajistomme on laajalla pohjalla." kommentoi Vallin jatkosopimusta Titaanien toiminnanjohtaja Tuomas Haanpää.

Seuran oman kasvatin - Joni Kulmakiven kanssa on myös päästy sopuun jatkosta. Puolustajan sekä hyökkääjän tontilla viihtyvä nuori lupaus pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden rupeamansa Titaanien edustusjoukkueessa ja merkautti 40 ottelussa tehot 3+3.

"Kulmis on kehittyvä nuori kaveri ja kova tekemään duunia. On hieno asia kotkalaiselle jääkiekkoilulle, että seuran oma lupaus pääsee pelaamaan kovia Mestis-pelejä ensi kaudella." jatkoi Haanpää.

Samalla Titaanit ilmoitti ettei try-outilla ollut ruotsalaishyökkääjä Tony Christensen jatka Kotkassa tulevalla kaudella ja mies palaa kotimaahansa lähiaikoina.

Kesän ajan kotkalaisjoukkueen kanssa harjoitellut ja kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa pelannut pitkän linjan titaanipuolustaja Anssi Hasko sen sijaan päätti pitkällisen harkinnan jälkeen iskeä hokkarit naulaan.

Valmennus -ja seurajohdon kanssa käymiensä neuvottelujen jälkeen Anssi tuli lopulta siihen tulokseen ettei kovia aiemmilla kausilla kokenut kroppa tule enää haluttuun kuntoon ja on parempi lopettaa. Kotkan Titaanit kiittää Anssia pitkästä "palvelusjaksosta" ja toivottaa kaikkea hyvää siviiliin!

Titaanit hakee vielä kahta hyökkääjää pelaajistoonsa ja uusia sopimusuutisia onkin odotettavissa jo mahdollisesti ensi viikolla!