Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaaneille viisi uutta sopimusta!

10.5.2007

Mestikseen valmistautuva titaanimiehistö sai 9.5. viisi uutta sopimuspelaajaa.

Entuudestaan tutut omat kasvatit Jari Siira ja Jyri Seppinen jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella. Siira pelasi ehjän kauden Titaanien takalinjoilla ja Seppinen siirtyi Kotkaan Pelicansin A-nuorista kesken viime kauden.

"Olen tyytyväinen, että molemmat pojat jatkavat meillä. Omia kasvatteja ei ole koskaan liikaa, joten herrojen sopimukset olivat erittäin tervetulleita!" kertaili seuran toiminnanjohtaja Tuomas Haanpää.

Uusina niminä kotkalaisrivistöön liittyivät Mestiksen Mikkelin Jukureissa viime kaudella kiekkoja torjunut Kai Tillanen, Ruotsin alasarjoista Suomeen palannut kookas puolustaja Juha Jokiraita ja viime kauden Yhdysvalloissa juniorisarja EJHL:ssä pelannut puolustaja Teemu Jäske.

"Kaikki nämä pelaajat ovat juuri sellaisia urallaan eteenpäin pyrkiviä, nälkäisiä ja lahjakkaita pelimiehiä, joita tänne haluammekin." kertoili Titaanien päävalmentaja Jari Helle.

"Juha ja Teemu tuovat puolustukseemme lisää kokoa sekä fyysistä voimaa. Lisäksi molemmat ovat rightin pakkeja, joka taas antaa enemmän mahdollisuuksia peluuttamiseen. Kaitsu on pelannut jo muutaman vuoden hyvällä tasolla ja nyt hänellä on mahdollisuus lunastaa itselleen huomattavasti enemmän minuutteja kuin aiemmilla kausilla." Helle jatkoi.

Titaaneilla on nyt 19 sopimuspelaajaa, joiden lisäksi ringissä ovat myös omat lupaavat juniorit Teemu Hankanen ja Joni Kulmakivi.