Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaaneille neljä uutta sopimusta!

19.4.2007

Kotkan Titaanit ovat solmineet neljä uutta pelaajasopimusta. Uusina kasvoina Titaani-koppiin asettuvat puolustajat Tommi Heinonen ja Tuomas Gärdström sekä hyökkääjät Ossi Häkkinen ja Oskar Essen.

Tommi Heinonen on TPS:n kasvatti, joka pelasi A-nuorissa myös TuTon ja Lukon paidassa. Lukossa kertyi kaudella 2005-2006 myös muutamia pelejä SM-liigassa. Viime kauden Heinonen pelasi Mestistä TuTossa ja FPS:ssä merkkauttaen 27 ottelussa 15 tehomerkintää. "Tommi on hyvin liikkuva ja kiekollinen puolustaja, joka myös näkee pelin hyvin. Hän tuo Titaaneiden puolustukseen lisää syvyyttä ja juonikkuutta." kertoili päävalmentaja Helle.

Tuomas Gärdström siirtyy Titaaneihin naapuri-seura KooKoosta, jossa järkälemäinen puolustaja on pelannut koko uransa. Mestit-pelejä miehelle on kertynyt 115, pääosin KooKoossa ja viisi ottelua myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Lisäksi Gärdström pelasi 2004 18-vuotiaiden MM-kisoissa. "Miehessä on paljon potentiaalia ja me haluamme saada sen nyt käyttöömme! Olen erittäin tyytyväinen että Tuomas valitsi meidät, vaikka muuallakin ottajia olisi ollut." kommentoi Titaanien toiminnanjohtaja Tuomas Haanpää.

Ossi Häkkinen siirtyy Titaaneihin niin ikään FPS:stä. Mennyt kausi oli Ossille ensimmäinen Mestiksessä ja jyväskyläläislähtoinen laituri iski heti 20 tehopistettä. Häkkinen on erittäin nopea ja kättentaitojakin mieheltä löytyy. "Viime kausi oli Ossille tulokaskaudeksi erittäin hyvä ja hän on osoittanut kykenevänsä pelaamaan Mestistä hyvällä tasolla. Ossi on peräänantamaton taistelija, ja niitä ei ole yhdessäkään jääkiekkojoukkueessa liikaa!" mietiskeli Haanpää.

Oskar Essen on varmasti ollut monen Mestis-joukkueen toivelistalla, mutta mies halusi tulla Titaaneihin. "Loistava juttu, että saatiin Oskar Kotkaan! Uskon että hän pystyy auttamaan meitä todella paljon!" iloitsi Haanpää. Menneellä kaudella vakuuttavaa jälkeä FPS:ssä tehneen lähes 190 senttisen laiturin tehot kirjattiin muotoon 24+16=40. "Essen tuo kookkaana rightin pelaajana paljon lisää hyökkäysvoimaa joukkueeseemme. Oskar oli erittäin vakuuttava karsintasarjankin peleissä ja hän oli myös minun toivelistani kärkipäässä!" sanoi Titaanivalemtaja Jari Helle.

Titaaneilla on nyt koossa 12 pelaajasopimusta ja joukkueen runko alkaa hahmottua. "Yllättävän paljon on ollut kiinnostusta." kertoo Haanpää "Eilen illalla laskin listalla olleet pelaajat, jotka ovat olleet meihin yhteydessä joko itse tai agenttinsa kautta ja luku on melko suuri, 71 pelaajaa. Kotkassa on voimakas kiekko-buumi ja se vaikuttaa myös pelaajiin, tänne halutaan. Kaikenkaikkiaan hieno homma! Neuvottelemme edelleen muutamien viime kauden pelaajiemme kanssa ja toivomme poikien meillä pelaavan. Täällä on tehty kolme vuotta Mestis-profiililla töitä ja sama tahti jatkuu. Mestikseen nousu ei tuo matkustamiseen tai pelien määrään juurikaan muutosta, pari viikonlopun reissua enemmän kuin Suomi-sarjassa. Titaanit on kuitenkin nousijajoukkue ja pelaajien pitää käsittää että Mestis ei ole ammattilaissarja, jossa tienataan satoja, jopa tuhansia euroja kuussa. Varmaa on että kaikkia viime kauden pelaajiamme emme saa pidettyä juuri taloudellisista syistä, mutta  kiinnostavan ja kilpailukykyisen joukkueen varmasti saamme jalkeille! ”