Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Titaanien Jari Keltanen siirtyy opiskelemaan ja miehen kausi päättyy!

15.1.2007

Titaanien riveihin täksi kaudeksi KooKoon Mestis-joukkueesta siirtynyt Jari Keltanen lopettaa pelaamisen.

Jari Keltanen keskittyy jatkossa opiskelemaan ja miehen viimeiseksi otteluksi jäi Titaanien 5-1-vierasvoittoon päättynyt HCM-ottelu.

– Keltsi täyttää ensi kuussa 27 vuotta ja on siinä vaiheessa uraansa, että on minusta aivan järkevää miettiä mitä sitä meinaa tehdä seuraavat 30 vuotta. Miehen tänään aloittamat opiskelut eivät ole mahdollista aloittaa joka vuosi, tämä täisi olla ensimmäinen kerta kahteen vuoteen jolloin hänen valitsemansa opintolinja taas aloittettiin, joten päätös on sitenkin varsin perusteltu.

– Näin seuran kannalta olisimme tietenkin toivoneet miehen pelaavan koko kauden loppuun asti, mutta elämä heittelee emmekä halua olla pelaajan loppuelämää koskevan päätöksen kannalta esteenä. Koska kyseessä on iltaopiskelu, on päivätyön, iltaopiskelun ja jääkiekon yhteensovittaminen täysin utopistinen ajatus. Tuskin edes 30-tuntinen vuorokausi riittäisi kaiken läpiviemiseen. Toivotamme Keltsille tsemppiä opintoihinsa sekä elämäänsä yleensä, totesi Titaanien toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

Titaanit etsii Keltasen tilalle hyökkääjää loppukaudeksi. Välimaan mukaan tilanne ei kuitenkaan ole helppo, siirtoikkuna sulkeutuu tämän kuun lopussa ja tietynlaisen pelaajan löytäminen loppukaudeksi Titaanien riveihin ei välttämättä onnistu.

– Keltsi jättää tietynlaisen kiekollisen pelaajan aukon ja sitä nyt haetaan. Lisäksi jo määrällisesti hyökkäyspään lisäys ei olisi pahitteeksi, mutta mitään loppukauden turistia me ei kuitenkaan oteta. Ollaan hiljaa niin saadaan kalaa, naurahti Välimaa.