Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Tatu Kattelus palaa Titaaneihin 10 vuoden tauon jälkeen!

24.11.2006

Tatu Kattelus palaa Titaanien riveihin 10 vuoden tauon jälkeen.

Tatu Kattelus, 31, viimeisteli viimeksi pelatessaan Titaaneissa 24 maalia. Kyseinen kausi oli myös Titaanien viimeinen kausi silloisessa I-divisioonassa. 

Kattelus toimi viimeiset kaksi kautta KooKoon kapteenina, mutta ei kuitenkaan pelannut alkukaudesta ensin missään, kunnes liittyi vajaa kuukausi sitten Likolammen Tiikerien riveihin pelaamaan II-divisioonaa.

Nyt Kattelus liittyy Titaaneihin ja sopimuksessa on joulutaukoon asti kestävä ns. "try-out" -pykälä. Titaanien toiminnanjohtaja Sakari Välimaa oli Katteluksen paluuseen Titaanipaitaan tyytyväinen.

– Meillä on oikeastaan koko ajan ollut yksi hyökkääjän paikka avoinna ja olemme maltillisesti katselleet tilannetta. Toivommekin nyt Tatun täyttävän tämän viimeisen hyökkääjän paikan, kommentoi Välimaa.

– Arvostan myös sitä, että mies otti itse yhteyttä ja halusi tulla mukaan meidän haasteelliseen kauteen. Tatu ei tietenkään ole vielä parhaassa terässä ja se on tiedostettu. Miehen jalkaa korjattiin viime kauden päätteeksi ja nyt alla on vasta muutama harjoitus ja muutama peli LiTin riveissä, mutta onhan tässä kaudestakin vielä yli puolet jäljellä.

– Tatu tuo meille lisää rutiinia sekä kokemusta ja kyllähän mies on tehnyt ihan mukavia tehojakin Mestiksessä.