Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Isomaa lopettaa – Kaitarinne jatkaa Titaaneissa koko loppukauden!

23.11.2006

Titaanien puolustus muovautui hieman loppukaudeksi.

Titaanien riveissä viimeiset kaksi kautta pelannut Johannes Isomaa 23, lopettaa jääkiekkoilun. Isomaan päätöksen taustalle ovat miehen opinto- ja työkiireet sekä vähäinen peliaika.

Isomaa tuli Kotkaan KyAMK:n opiskelijaksi ja on juuri aloittelemassa päättötyötään opintojensa suhteen. Opintojensa ohella mies on töissä Titaanien pääyhteistyökumppanilla Ahlstromilla.

Titaanien toiminnanjohtajan Sakari Välimaa mukaan joukkueesta lopetti värikäs ja puhelias persoona, joka pyrki antamaan kentällä kaikkensa.

– ”Poro” oli omanlaisensa hauska höpöttelijä, joka teki työtä käskettyä. Kentällä kaikkensa antamista kuvaa minusta parhaiten se, että miehellä murtui ranne viime kevään viimeisessä runkosarjapelissä, mutta hän pelasi kaikki kevään pelit siitä huolimatta, totesi Välimaa.

– Toki unohti siinä sivussa käydä lääkärissä, joten tuo murtuma varmistui vasta kuukausi sitten miehen mentyä lääkärille ranteen jatkuvan kivun takia. Nyt se oli vaan hieman myöhäistä, mutta toivottavasti ”väärin” luutunut ranne saadaan vielä korjattua.

– Ihan turhista kolhuista ei tämä ukko nurissut.

Isomaa tuli Kotkaan kesällä 2004 pelaamisen ohella juuri opiskelemaan. 

– Ymmärrän miehen ratkaisun. Hänellä on nyt edessään isot opinnot ja samalla mies koittaa vakinaistaa itsensä Ahlstromille töihin. Tämä on juuri osa sitä, mitä olemme yhteistyössä KyAMK:n kanssa hakeneet – pelaaja opiskelee pelaamisen ohella ja jäisi sitten valmistuttuaan paikkakunnalle töihin, Välimaa kommentoi.

– Näin olisi nyt siis käymässä Isomaan suhteen ja on hienoa, että miehen siviilielämä on kunnossa pelaamisen lopettamisen jälkeen.

Samalla Titaanit vahvisti pitkään try-outilla olleen puolustaja Tomi Kaitarinteen, 21, jatkavan joukkueessa koko loppukauden ajan. Kaitarinteen sopimusta on pitkittänyt miehen koulutilanne – mies aloitti opintonsa elokuussa Lahden AMK:ssa ja niiden siirtäminen Kotkaan kesken ensimmäisen lukuvuoden olisi ollut hieman hankalaa.

Kaitarinne halusi kuitenkin pelata Titaaneissa ja jatkaa Titaaneissa loppukauden opinnoistaan huolimatta.

– Kova homma on miehellä ajaa koko kausi Lahden ja Kotkan väliä ja asiasta on juteltu myös päävalmentajan Jari Helteen kanssa. En halua meidän pelaajien ottavan siviilielämässään turhia riskejä pelaamisen ohella tai luopuvan kokonaan opinnoistaan, sanoi Välimaa.

– Tomi vakuutti asian kuitenkin hoituvan ja jaksavansa ajaa Lahden ja Kotkan väliä. Motivaation puutteesta kumpaankaan asiaan ei voi miestä ainakaan syyttää, joten mies on meillä loppukauden.