Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Perille sopimus – Kaitarinne Titaanien testissä ja Iamsa-Ard pitkään sivussa!

13.9.2006

Titaanien sarjaan valmistautumiseen on tullut uusia tuulia.

Oma kasvatti, 19-vuotias Olli Peri on tehnyt Titaanien kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Laitahyökkääjänä pelaava Peri osoitti harjoitusotteluissa valmennusjohtoa vakuuttaneita otteita ja mies taistelee tulevana kautena tosissaan peliajasta edustuksen riveissä.

Sen sijaan ikäviä uutisia joukkue sai viime viikon turnauksen jälkipyykissä. Joukkueen vauhtikone laitahyökkääjä Ked Iamsa-Ard loukkaantui viime viikonlopun Tuusulan turnauksessa ja on sivussa peräti joulutaukoon asti. Iamsa-Ardin solisluu meni poikki varsin vaarattomalta näyttäneessä tilanteessa.

Myös aiemmin harjoituksissa tällin polveensa saanut puolustaja Jari Puustinen on toistaiseksi sivussa. Puustisen polven eturistisiteessä on pieni repeämä ja mies nähdään tositoimissa aikaisintaan kotiavauksessa 5.10.2006.

– Kyllä nyt tuntuu siltä, että rouva Fortuna on jo ihan tarpeeksi näyttänyt meille hanuriaan ja voisi kääntyä jo jonnekin muualle, murahti Titaanien toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

– Varsinkin Kedin loukkaantuminen on tosi huono juttu sekä miehelle itselleen että koko joukkueelle. Itse en ole nähnyt miehen esittävän tuollaisia otteita kertaakaan aiempina kausina ja olen varma siitä, että nyt mies olisi ottanut ison askeleen eteenpäin. Se mahdollisuus on toki vieläkin, mutta vasta kauden puolivälin jälkeen.

– Onneksi Pudin loukkaantuminen ei vaatine ainakaan toistaiseksi leikkausta ja mies saadaan kohtuu pian kehiin.

Titaaneilla onkin nyt testissä uusi 21-vuotias puolustaja Tomi Kaitarinne. Pienikokoinen, mutta nopeat kädet sekä nopeat jalat omaava Kaitarinne soitti itse Titaaneihin ja pyysi saada tulla näytille ja mies onkin Titaanien mukana ainakin tämän viikon.

Kaitarinne on pelannut viime kaudet Lahden Pelicansin A-nuorissa ja haki alkukaudesta paikkaa Mestikseen nousseesta HeKistä. Ensi viikolla tiedetään enemmän miehen kyvyistä ja mahdollisesta pelaamisesta Titaaneissa.