Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

C-00 –nuoret pronssijuhlien kera kesälomalle!

29.3.2015

Kausi on aina mukavaa päättää mitalit kaulassa yhteiskuvaan!
Neuvonpito SaiPan 2-0-maalin jälkeen käänsi sunnuntaisen kamppailun suunnan päälaelleen.

Titaanien C-00 –nuoret on saavuttanut 3. sijan Kymi-Saimaan alueen C2 AAA jatkosarjassa.

Pronssimitalien saaminen varmistui, kun punanutut hakivat sunnuntaina (29.3.) Lappeenrannassa mitellystä Kymi-Saimaan alueen C2 AAA jatkosarjan päätöskierroksen kamppailusta 4-3-vierasvoiton isäntäjoukkue SaiPa Lalleista.

– Jos suoraan sanotaan, niin hyvältähän tämä sijoitus maistuu ja kyllä tässä on todella hyvä mieli poikien puolesta – en ole vähään aikaan valmentanut näin sitoutunutta ja oppimishaluista ryhmää, kuin mitä tämä joukkue on, totesi punanuttujen päävalmentaja Mika Iltola.

Titaanien näkyvimmät hahmot pronssijuhliin päättyneessä taistossa olivat kiekot kertaalleen SaiPan maaliin ladanneet Henrik Ratava, Jake Roininen, Miika Herrala ja voitto-osuman reilua minuuttia ennen päätössummerin soimista viimeistellyt Eetu Salovaara sekä kotkalaismaalin yhteensä 19 torjunnalla tukkinut Niko Heikkilä.

– Isoin juttu tässä koko prosessissa oli se, että joukkue osti ihan kaiken, minkä sille harjoituksissa tarjoilin ja teki kaikki asiat erittäin tunnollisesti alusta loppuun asti – voisi jopa sanoa pelaajat suoranaisesti huusivat kokoajan enemmän ja enemmän oppia itselleen, titaaniluotsi sanaili tyytyväisenä.

C-00 –miehistön kausi oli loppuhuipennuksen ohella muutenkin varsin nousujohteinen, sillä syksyn vaikeuksien jälkeen pelinsä rullaamaan saaneet punanutut päättivät taipaleensa peräti kahdeksan ottelun mittaiseen tappiottomaan putkeen, joka siivitti omalta osaltaan kotkalaiset pronssimitalien syrjään kiinni.

– SaiPa-pelin aikana tuli vahvasti mieleen se, mistä lähdimme syksyllä liikkeelle, kun näki miten paljon pelaajat ovat kauden aikana kehittyneet ja menneet eteenpäin, kertasi Iltola titaanijoukkueen vivahteikasta sesonkia.

– Meillä oli koko kauden teemana yksilötaitojen kehittäminen ja varsinkin marras-joulukuussa menimme harjoittelun sekä pelien osalta vahvasti lajitaitojen ehdoilla.

– Itse peliähän ei tietenkään voi kokonaan unohtaa ja varsinkin näissä viimeisessä kahdeksassa ottelussa on näkynyt jäällä selvästi se pelitapa sekä ne asiat joita olemme harjoitelleet – tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!


Titaani-Juniorit onnittelee C-00 –joukkuetta hienosta saavutuksesta!