Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Jääkiekkoliitto jakaa vuosittain merkittävän summan tukea harrastamisen kustannuksiin perheille, joilla on haasteita taloutensa kanssa. Syys- ja lokakuussa tukea voivat hakea E- ja F-Juniorit. Tuen hakeminen tapahtuu seurojen kautta ja hakemusten tulee olla sisällä viimeistään 13. lokakuuta.
C-nuoret aloittivat sarjapelinsä kahdella kotiottelulla voitokkaasti viime viikonloppuna.
Oletko kiinnostunut valmennuksesta ja haluaisit toimia jääkiekon parissa? Pelinaiset etsii uutta valmentajaa kaudelle 2017–2018.
Titaani-Junioreiden pipolätkä polkaistaan käyntiin maanantaina 9.10.2017. Pipolätkä on osa niin sanottua matalan kynnyksen Caruna Easy Hockey-toimintaa.
Oletko aina halunnut tuomariksi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä Kotkan Jääkiekkoerotuomarit Ry tarjoaa sinulle koulutuksen ja mahdollisuuden toimia jääkiekon parissa.
Titaani-Junioreiden kahvila aukeaa perjantaina 1.9.2017. Kahvilan aukioloajoissa on muutoksia tulevalla kaudella.
Titaani-Junioreiden järjestämät Leijona-kiekkokoulu sekä Lapsi-vanhempiluistelu käynnistyvät lokakuussa – tervetuloa!
Titaani-Juniorit ja Kiekkoympyrät muodostavat 2005-syntyneiden juniorien yhteisjoukkueet kaudella 2017–2018.
Aiemmin elokuussa alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Ivan Hlinka-muistoturnauksessa pelannut Rasmus Kupari on valittu alle 20-vuotiaiden maajoukkueen harjoitusturnaukseen Lahteen.
Titaani-Junioreiden kasvatti Rasmus Kupari varattiin kesäkuussa järjestetyssä CHL:n ulkomaalaispelaajien varaustilaisuudessa OHL-joukkue Sault Ste. Marie Greyhoundsiin.
RSS ATOM