Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on tehnyt päätöksen sen alaisten sarjojen sarjataulukkojen suhteen joukkueiden paremmuusjärjestyksen määrittävien kriteerien osalta.
Ohjeistus on tarkoitettu yleisön ja pelaajien ja työntekijöiden terveyden turvaamiseksi turvallisuuden lisäämiseksi.
Titaani-Juniorit ja KY-80 järjestävät yhteistyössä alkavan kauden 2020–2021 Leijona-kiekkokoulun. Kotkassa toiminta pyörähtää käyntiin sunnuntaina 20.9.2020 ja Haminassa keskiviikkona 23.9.2020.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on tehnyt täsmennyksiä koronaviruspandemian mahdollisesti aiheuttamien karanteenien ja tartuntojen myötä tulevien ottelusiirtojen käsittelyyn.
Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? KHL? NHL? Olympialaiset?
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta linjasi maanantaina 24.8.2020 pitämässään kokouksessa koronaviruspandemian ja mahdollisten tartuntojen vaikutuksista pian käynnistyvään sarjatoimintaan.
Kotkan Titaanien edustusjoukkueen syyskuun 18. päivänä alkavan Suomi-sarjakauden 2020–2021 kausikortit ovat nyt myynnissä. Varaa kausikortti itsellesi ja varmista näin ajoissa paikkasi punanuttujen viihdyttävissä kotiotteluissa KSOY Areenan lehtereiltä!
Kesälomien lähestyessä loppuaan on koronatilanne Suomessa vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu ja seuraavat kaksi kuukautta ovat merkittäviä, jotta tilanne pysyy hyvänä myös syksyllä ja talvella.
Titaani-Juniorien perinteinen Leijona-kiekkokoulu alkaa kuluvan kauden 2020–2021 osalta syyskuussa.
Titaani-Juniorien perinteinen Lapsi-vanhempiluistelu alkaa kuluvan kauden 2020–2021 osalta lokakuussa.
RSS ATOM