Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Mika Iltola on mies, jonka titaanipaita numero 22 koristaa jäädytettynä KSOY Areenan eli tuttavallisemmin Kotkan kilpajäähallin kattorakenteita.
Titaani-Juniorit ry:n ylläpitämä kahvila KSOY Areenan sisääntuloaulassa on koronapandemian vuoksi toistaiseksi suljettu.
Suomen Jääkiekkoliitto on päättänyt jatkossa evätä yleisön pääsyn juniorijoukkueiden otteluihin. Kotkan Titaanien jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaavan edustusjoukkueen kotiotteluita tämä määräys ei kuitenkaan koske.
Suomen koronavirusepidemian tilanne on viime päivinä huonontunut entisestään. Jääkiekkoliiton tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä.
Kotkan Titaanien edustusjoukkue vieraili torstai-iltana Titaani-Juniorien järjestämän Leijona-kiekkokoulun jäävuorolla opettamassa tulevia punanuttutähtiä jääkiekkoilun saloihin.
Titaani-Juniorit ry:n koronaohjeistus astuu voimaan torstaista 8.10.2020 lähtien!
Kotkan liikuntapalvelut ja puistotoimi haluavat muistuttaa Titaani-Juniorit ry:n alaisten joukkueiden sekä toimihenkilöiden vastuusta toiminnan ja tapahtumien järjestäjinä.
Kotkan Titaanien edustusjoukkueen taustayhdistys HK Titaanit ry:n hallituksen terveiset ottelutapahtumia varten.
Et ole yksin! (1.10.2020)
Urheiluharrastuksen on oltava turvallista – kaikilla on oikeus nauttia harrastuksesta ilman pelkoa.
KooKoo-Juniorit (PoKLi ry) järjestää Kuusankosken jäähallilla sunnuntaina 4. lokakuuta Girl’s Hockey Day –tapahtuman.
RSS ATOM