Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Kotkan Titaanien edustusjoukkue järjestää jälleen perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin K-Raudan sekä Autosalvan toimipisteissä Karhulassa!
Kulunut kiekkovuosi 2020 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi keskiviikkona (16.12.) alueen kunnille suosituksen siitä, että voimassa olevia rajoituksia jatketaan 10.1.2021 asti.
Titaani-Juniorit haluaa toivottaa hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille seuran pelaajille, toimihenkilöille, seuratoimijoille, tukijoille, kannattajille sekä myös muulle Suomen kansalle.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut alueiden kilpailuvaliokuntien esityksestä U14- ja U13-juniorien sarjojen jatkosarjalohkot sekä pelaamistavat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on julkistanut U17-nuorten sarjojen joukkueet, pelaamistavat ja jatkosarjalohkot.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U22-nuorten sarjojen jatkosarjalohkot sekä pelaamistavat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on julkistanut U16-nuorten sarjojen joukkueet, pelaamistavat ja jatkosarjalohkot.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä on todennut maanantaina pitämässään kokouksessa, että Kymenlaakso on siirtynyt koronaviruspandemian osalta leviämisvaiheeseen.
Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on tiistaina pitämässään ylimääräisessä kokouksessa päättänyt keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan hallinnoimissaan sarjoissa.
RSS ATOM