Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry ovat tehneet yhteistyötä yhteisjoukkuein tähän asti muutamassa ikäluokassa. Nyt seurojen johtokunnat ovat tehneet päätöksen yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U17 -ja U19 ylempien sarjojen ”villi kortti” –paikat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U15-ikäluokan sarjojen sarjapaikat perustuen alueiden kilpailuvaliokuntien esityksiin.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U14 AAA ja U13 AAA alkusarjojen joukkueet ja lohkojaot.
Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti ja nykyinen Turun Palloseuran U20 SM-sarjajoukkueen hyökkääjä Kalle Väisänen on valittu edustamaan Suomea Yhdysvalloissa huhti-toukokuun vaihteessa (26.4.–6.5.) pelattavissa U18 MM-kisoissa!
Kotkan Titaani-Junioreista aikanaan maailmalle ponnistanut hyökkääjä Miika Herrala on solminut 1+1-vuotisen liigasopimuksen Lappeenrannan SaiPan kanssa.
Harjoittelu Kotkan jäähalleissa päättyy kuluvan kuun lopulla.
Kotkan Titaanien kasvatti ja kiekkoilijan uransa aikanaan auvoisella 1980-luvulla Titaani-Juniorien hoteissa legendaarisessa Kumiglobenissa aloittanut Ossi Louhivaara päättää ammattilaisuransa kuluvaan kevääseen 2021.
Kotkan Titaani-Juniorit ry ja Haminan Kiekkoympyrät -80 ry keskeyttävät joukkueharjoittelunsa 30.3.–11.4.2021 väliseksi ajaksi.
Kymenlaaksossa päästään siirtymään koronatilanteessa leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen. Sen myötä nuorten ryhmäharrastustoiminnan suositus laajenee alle 18-vuotiaisiin maanantaista 1.3.2021 alkaen.
RSS ATOM