Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Kiekkovuoden 2013 paketoinut joulukuu oli titaanileirissä jälleen värikkäitä vaiheita pullollaan, joista selkeästi komeimmat temput olivat sekä A- että B-nuorten lunastamat Suomi-sarjapaikat.
Kuluvalle kiekkokaudelle perustettu Titaanien F-juniorijoukkue on polkaissut toimintansa käyntiin erittäin positiivissa merkeissä.
Uusi sarja ja uudet kuviot. Se oli Titaanien A-nuorilla lauantai-iltana tiedossa, kun kotkalaiset polkaisivat Nuorten Suomi-sarjan Peliittoja vastaan mitellyssä kamppailussa ryminällä käyntiin. Ilona Areenalla käväissyt ja taiston alkua hienoisesti hallinnut heinolalaisvierailija joutui lopulta taipumaan nälkäisten punanuttujen edessä riemastuttaviin 6-3 (0-1, 3-0, 3-2) –päätöslukemiin.
Titaani-Juniorit ry järjestää 00–05 -syntyneille pelaajille koulujen talvilomalla (vk 9) 24.–28.2.2014 jääkiekkoleirin Kotkan jäähallilla.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2014.
Titaani-Juniorien D-01/E-02 -joukkueet järjestävät perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin kolmessa eri myyntipisteessä.
Kulunut kiekkovuosi 2013 vetelee viimeisiään, joten on aika hiljentyä ja rauhoittua joulun viettoon.
Suomen Jääkiekkoliitto julkisti A- ja B-nuorten Suomi-sarjan lohkojaot ja otteluohjelmat.
Titaanit Akatemian kuluvan vuoden viimeinen, perjantaina 20.12.2013 pelattavaksi merkitty, sarjaottelu SuomU:a vastaan on peruttu sääolosuhteiden vuoksi.
Kuluneella syyskaudella voitosta voittoon edennyt Titaanit Akatemia saa takalinjoilleen tutun pelimiehen, konkaripuolustaja Raine Räisäsen palatessa takaisin punanuttujen pelaajavahvuuteen.
RSS ATOM