Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Harjoittelu Kotkan jäähalleissa päättyy kuluvan kuun lopulla.
Kotkan Titaanien kasvatti ja kiekkoilijan uransa aikanaan auvoisella 1980-luvulla Titaani-Juniorien hoteissa legendaarisessa Kumiglobenissa aloittanut Ossi Louhivaara päättää ammattilaisuransa kuluvaan kevääseen 2021.
Kotkan Titaani-Juniorit ry ja Haminan Kiekkoympyrät -80 ry keskeyttävät joukkueharjoittelunsa 30.3.–11.4.2021 väliseksi ajaksi.
Kymenlaaksossa päästään siirtymään koronatilanteessa leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen. Sen myötä nuorten ryhmäharrastustoiminnan suositus laajenee alle 18-vuotiaisiin maanantaista 1.3.2021 alkaen.
Koronakoordinaatioryhmä totesi Kymenlaakson koronavirustilanteen jatkuvan edelleen leviämisvaiheessa. Ryhmä on jo linjannut alueelliset suositukset ja rajoitukset jatkumaan helmikuun puoliväliin asti.
Pipolätkä jatkuu alle 15-vuotiaiden osalta maanantaina 1.2.2021 kello 18:45.
Me kaikki elätämme toiveita, että erityisesti lasten ja nuorten harrastuksien rajoituksia purettaisiin.
Titaani-Juniorien järjestämä Pipolätkä on koronarajoituksista johtuen tauolla tammikuun ajan.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi toistamiseen suosituksen alueen kunnille jatkaa voimassa olevia rajoituksia, jotka ulottuvat tällä haavaa aina tammikuun loppuun saakka.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2021.
RSS ATOM