Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Joulutauko ei selkeästi ollut tehnyt kovinkaan hyvää Titaanit Akatemian pelivireelle, sillä sen verran tuskainen kotkalaismiehistön iltapuhde AaKoon vieraana oli. Käytännössä vain toisessa erässä lähelle omaa normaalia tasoaan yltäneet punanutut ottivat lopulta pisteet mukaansa 3-8 (0-1, 0-5, 3-2) –vierasvoiton kera, mutta perjantaille jäi vielä rutosti parannettavaa.
Kiekkovuoden 2013 paketoinut joulukuu oli titaanileirissä jälleen värikkäitä vaiheita pullollaan, joista selkeästi komeimmat temput olivat sekä A- että B-nuorten lunastamat Suomi-sarjapaikat.
Kuluvalle kiekkokaudelle perustettu Titaanien F-juniorijoukkue on polkaissut toimintansa käyntiin erittäin positiivissa merkeissä.
Uusi sarja ja uudet kuviot. Se oli Titaanien A-nuorilla lauantai-iltana tiedossa, kun kotkalaiset polkaisivat Nuorten Suomi-sarjan Peliittoja vastaan mitellyssä kamppailussa ryminällä käyntiin. Ilona Areenalla käväissyt ja taiston alkua hienoisesti hallinnut heinolalaisvierailija joutui lopulta taipumaan nälkäisten punanuttujen edessä riemastuttaviin 6-3 (0-1, 3-0, 3-2) –päätöslukemiin.
Titaani-Juniorit ry järjestää 00–05 -syntyneille pelaajille koulujen talvilomalla (vk 9) 24.–28.2.2014 jääkiekkoleirin Kotkan jäähallilla.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2014.
Titaani-Juniorien D-01/E-02 -joukkueet järjestävät perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin kolmessa eri myyntipisteessä.
Kulunut kiekkovuosi 2013 vetelee viimeisiään, joten on aika hiljentyä ja rauhoittua joulun viettoon.
Suomen Jääkiekkoliitto julkisti A- ja B-nuorten Suomi-sarjan lohkojaot ja otteluohjelmat.
Titaanit Akatemian kuluvan vuoden viimeinen, perjantaina 20.12.2013 pelattavaksi merkitty, sarjaottelu SuomU:a vastaan on peruttu sääolosuhteiden vuoksi.
RSS ATOM