Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorien kasvatti Rasmus Kupari teki viime yönä jälleen kotkalaista kiekkohistoriaa iskemällä NHL-uransa avausmaalin.
Kesäharjoittelunsa alkavaa kautta 2021–2022 silmällä pitäen vapun jälkeen aloittavat Titaani-Juniorien U17- ja U19-miehistöjen valmennusduot ovat selvillä.
Kotkan Titaani-Junioreissa kiekko-oppinsa saaneet maalivahti Oskari Salminen ja hyökkääjä Toni Suuronen jatkavat kiekkouriaan maamme pääsarjassa – Liigassa.
Titaani-Juniorit ry perustaa U9-juniorijoukkueen toukokuussa käyntiin pyörähtävälle kiekkokaudelle 2021–2022 – ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry ovat tehneet yhteistyötä yhteisjoukkuein tähän asti muutamassa ikäluokassa. Nyt seurojen johtokunnat ovat tehneet päätöksen yhteistyön jatkumisesta myös tulevaisuudessa.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U17 -ja U19 ylempien sarjojen ”villi kortti” –paikat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U15-ikäluokan sarjojen sarjapaikat perustuen alueiden kilpailuvaliokuntien esityksiin.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U14 AAA ja U13 AAA alkusarjojen joukkueet ja lohkojaot.
Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti ja nykyinen Turun Palloseuran U20 SM-sarjajoukkueen hyökkääjä Kalle Väisänen on valittu edustamaan Suomea Yhdysvalloissa huhti-toukokuun vaihteessa (26.4.–6.5.) pelattavissa U18 MM-kisoissa!
Kotkan Titaani-Junioreista aikanaan maailmalle ponnistanut hyökkääjä Miika Herrala on solminut 1+1-vuotisen liigasopimuksen Lappeenrannan SaiPan kanssa.
RSS ATOM