Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Kymenlaaksossa päästään siirtymään koronatilanteessa leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen. Sen myötä nuorten ryhmäharrastustoiminnan suositus laajenee alle 18-vuotiaisiin maanantaista 1.3.2021 alkaen.
Koronakoordinaatioryhmä totesi Kymenlaakson koronavirustilanteen jatkuvan edelleen leviämisvaiheessa. Ryhmä on jo linjannut alueelliset suositukset ja rajoitukset jatkumaan helmikuun puoliväliin asti.
Pipolätkä jatkuu alle 15-vuotiaiden osalta maanantaina 1.2.2021 kello 18:45.
Me kaikki elätämme toiveita, että erityisesti lasten ja nuorten harrastuksien rajoituksia purettaisiin.
Titaani-Juniorien järjestämä Pipolätkä on koronarajoituksista johtuen tauolla tammikuun ajan.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi toistamiseen suosituksen alueen kunnille jatkaa voimassa olevia rajoituksia, jotka ulottuvat tällä haavaa aina tammikuun loppuun saakka.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2021.
Kotkan Titaanien edustusjoukkue järjestää jälleen perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin K-Raudan sekä Autosalvan toimipisteissä Karhulassa!
Kulunut kiekkovuosi 2020 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä antoi keskiviikkona (16.12.) alueen kunnille suosituksen siitä, että voimassa olevia rajoituksia jatketaan 10.1.2021 asti.
RSS ATOM