Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorit haluaa toivottaa hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille seuran pelaajille, toimihenkilöille, seuratoimijoille, tukijoille, kannattajille sekä myös muulle Suomen kansalle.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut alueiden kilpailuvaliokuntien esityksestä U14- ja U13-juniorien sarjojen jatkosarjalohkot sekä pelaamistavat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on julkistanut U17-nuorten sarjojen joukkueet, pelaamistavat ja jatkosarjalohkot.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U22-nuorten sarjojen jatkosarjalohkot sekä pelaamistavat.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on julkistanut U16-nuorten sarjojen joukkueet, pelaamistavat ja jatkosarjalohkot.
Kymenlaakson koronakoordinaatioryhmä on todennut maanantaina pitämässään kokouksessa, että Kymenlaakso on siirtynyt koronaviruspandemian osalta leviämisvaiheeseen.
Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on tiistaina pitämässään ylimääräisessä kokouksessa päättänyt keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan hallinnoimissaan sarjoissa.
Mika Iltola on mies, jonka titaanipaita numero 22 koristaa jäädytettynä KSOY Areenan eli tuttavallisemmin Kotkan kilpajäähallin kattorakenteita.
Titaani-Juniorit ry:n ylläpitämä kahvila KSOY Areenan sisääntuloaulassa on koronapandemian vuoksi toistaiseksi suljettu.
Suomen Jääkiekkoliitto on päättänyt jatkossa evätä yleisön pääsyn juniorijoukkueiden otteluihin. Kotkan Titaanien jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaavan edustusjoukkueen kotiotteluita tämä määräys ei kuitenkaan koske.
RSS ATOM