Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt sulkea kaikki joukkueurheiluun käytettävät sisäliikuntatilat (ml. Kotkan kilpa- ja harjoitusjäähallit) vuonna 2002 ja aiemmin syntyneiltä.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2022.
Titaani-Juniorien joukkueet palaavat joukkueharjoittelun pariin ensi viikon maanantaina (3.1.), mutta pelaavat Valtioneuvoston päätöksen myötä kotiottelunsa ilman yleisöä 20.1.2022 saakka.
Titaanit järjestää jälleen perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin K-Raudan toimipisteessä Karhulassa!
Kulunut kiekkovuosi 2021 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Kouvolan KooKoon U18 SM-miehistössä pakitteleva Haminan Kiekkoympyrät-80:n ja Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti Veeti Väisänen on valittu Suomen U16-maajoukkueryhmään.
Titaani-Juniorien ja Kiekkoympyröiden U17-yhteisjoukkueessa hyökkäävä Toms Trockis on valittu Latvian U16-maajoukkueryhmään
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt tiistaina 30.11.2021 päätöksen yleisötilaisuuksien rajoittamisesta Kymenlaaksossa.
Kotkan kilpa- ja harjoitusjäähalleilla järjestetään maksuttomat sekä kaikille avoimet joululuistelut 25.–26. joulukuuta.
Titaani-Junioreiden kasvatit Oskari Salminen ja Rasmus Kupari ovat molemmat aloittaneet jääkiekon pelaamisen Titaani-Junioreiden Leijona-kiekkokoulusta. Tällä kaudella Oskari Salminen pysäyttää kiekkoja Mikkelin Jukureiden maalilla ja Rasmus Kupari hakee lisää NHL-pelejä vyölleen Los Angeles Kingsin riveissä.
RSS ATOM