Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Joukkue matkasi isänpäivä viikonlopuksi Savonlinnaan ja Joensuuhun Kymi-Saimaan AAA-alkusarjan lohko 4 otteluihin. D1-juniorit nappasivat molemmista otteluista maukkaat voitot, joiden myötä joukkue nousi ensimmäistä kertaa historiansa aikana Kymi-Saimaa AAA sarjataulukon kärkeen!
2017 Titaani-kalenteri on julkaistu. Nouda omasi jäähallin kahvilasta, hinta 12 e.
Naisten yleisimpään syöpään, rintasyöpään, sairastuu vuosittain noin 5000 naista Suomessa. Moni meistä joutuu kohtamaan sen joko omakohtaisesti tai läheisten kautta. Tässä yksi Titaaneja koskettava tarina.
Seuran johtokunta on saanut uuden puheenjohtajan ja uusia jäseniä.
C2-joukkueessa puolustajana pelaava Elli osallistuu Kuortaneella jää- ja opiskeluviikolle marraskuun alussa. Viikon aikana tyttöjen N16-joukkue pelaa maaottelut Ranskan N18-maajoukkuetta vastaan. Onnittelut Ellille valinnasta!
Leijonakiekkokoululaisilla kaksi harjoitusta takana, toisessa mukana vierailijoita....
Leijona-kiekkokoulu on nykypäivänä erittäin monen aina edustustasolle asti yltäneen jääkiekkoilijan ensimmäinen ohjatusti tapahtunut kosketus lajin saloihin ja se on samalla myös Suomen suurin Leijona-joukkue!
Kiekkopäiville osallistuu 50 kiekkoilijanalkua lähialueen seuroista. Tervetuloa seuramaan otteluita, jotka pelataan puolella kentällä. Otteluaika on 30 min suoraa aikaa. Tapahtumassa on mukana kuusi joukkuetta.
Seitsemän harjoitusottelun rupeama on nyt takana ja A-nuorten joukkue on siirtänyt katseen kohti lauantaina 3.9. alkavaa Nuorten Mestistä.
Titaani-Juniorit käynnistää 2008–2009 syntyneille suunnatun jääkiekkojoukkueen toiminnan tutustumisjääharjoituksilla.
RSS ATOM