Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

C-nuoret ovat jatkaneet Mestis-karsintaa vakuuttavasti pelkillä voitoilla ja ovat lohko 2:sen sarjakärjessä.
Titaani-Juniorit ry:n kalenterit ovat saapuneet ja voit ostaa oman kalenterisi KSOY Areenan kahvilasta keskiviikosta 1.11.2017 eteenpäin.
Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Caruna Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille sekä nuorille ympäri Suomen. Kotkassa Caruna Easy Hockey-harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 2001–2005 syntyneet lapset ja nuoret.
SJL Kymi-Saimaan alue palkitsee seurojen esittämät seuratoimihenkilöt kaudelta 2016–2017. Titaani-Junioreista palkitaan Timo Martikainen.
Titaani-Juniorit järjestää kaudella 2017–2018 tuttuun tapaan Leijona-kiekkokoulun lisäksi myös Lapsi-vanhempiluistelun.
Titaani-Junioreiden kasvatti Elli Mäkelä on valittu tyttöleijonien maajoukkueeseen Kuortaneella pelattavaan turnaukseen.
C-nuoret ovat jatkaneet Mestis-karsintaa kolmella ottelulla, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio.
A-nuoret saavat mieluisan vahvistuksen Thaimaasta, kun Masato Kitayama liittyy joukkueen matkaan.
Keskiviikkona (4.10.) jokaisella on upea mahdollisuus päästä testaamaan Kotkan KSOY Areenalla Warriorin tuotteita. Samalla päivämäärällä alkaa myös Titaani-Junioreiden Leijona-kiekkokoulu.
Jääkiekkoliitto jakaa vuosittain merkittävän summan tukea harrastamisen kustannuksiin perheille, joilla on haasteita taloutensa kanssa. Syys- ja lokakuussa tukea voivat hakea E- ja F-Juniorit. Tuen hakeminen tapahtuu seurojen kautta ja hakemusten tulee olla sisällä viimeistään 13. lokakuuta.
RSS ATOM