Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Oletko sinä seuraava suomalainen tuomari huipulla? Liiga? KHL? NHL? Olympialaiset?
Viime viikonloppuna näytöstyyliin Forssan Palloseuran voittanut Titaanit porskuttaa 2. sijalla C-nuorten Mestiksen kakkoslohkossa.
Titaani-Junioreiden C-nuorten Mestis-joukkueessa pakitteleva Niklas Leinonen on valittu mukaan Suomen alle 15-vuotiaiden poikien jalkapallomaajoukkueen ensimmäiselle leirille.
Suomen Jääkiekkoliitto julkisti viimeiset valinnat kuluvan kuun vaihteessa Vierumäellä järjestettävälle Pohjola-leirille 2018.
C-nuorten pitkä voittoputki katkesi TPS Akatemian vieraana, mutta tappion lisäksi joukkue otti viikonloppuna myös yhden voiton.
Titaani-Juniorit on jälleen vahvasti edustettuna maailmalla, sillä Tulevaisuuden tähdet –kartoitustapahtumaan on valittu pelaajat Kalle Väisänen sekä Niklas Leinonen ja valmentaja Markku Väisänen.
C-nuoret jatkoivat vakuuttavia otteitaan viikonlopun kotipeleissä saavuttaen kauden 20. peräkkäisen voittonsa.
Viime kauden kauden jälkeen vuonna 1999 syntynyt Oskari Salminen päätti lähteä kokeilemaan siipiään KooKoon A-nuorten tryout-tapahtumaan, joka poikikin nuorukaiselle lopulta pysyvän paikan kouvolalaisseurassa.
Titaanit aloitti viikonloppuna upeasti C-nuorten Mestiksessä – saldona kaksi voittoa!
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2018.
RSS ATOM