Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

SJL Kymi-Saimaan alue palkitsee seurojen esittämät seuratoimihenkilöt kaudelta 2016–2017. Titaani-Junioreista palkitaan Timo Martikainen.
Titaani-Juniorit järjestää kaudella 2017–2018 tuttuun tapaan Leijona-kiekkokoulun lisäksi myös Lapsi-vanhempiluistelun.
Titaani-Junioreiden kasvatti Elli Mäkelä on valittu tyttöleijonien maajoukkueeseen Kuortaneella pelattavaan turnaukseen.
C-nuoret ovat jatkaneet Mestis-karsintaa kolmella ottelulla, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio.
A-nuoret saavat mieluisan vahvistuksen Thaimaasta, kun Masato Kitayama liittyy joukkueen matkaan.
Keskiviikkona (4.10.) jokaisella on upea mahdollisuus päästä testaamaan Kotkan KSOY Areenalla Warriorin tuotteita. Samalla päivämäärällä alkaa myös Titaani-Junioreiden Leijona-kiekkokoulu.
Jääkiekkoliitto jakaa vuosittain merkittävän summan tukea harrastamisen kustannuksiin perheille, joilla on haasteita taloutensa kanssa. Syys- ja lokakuussa tukea voivat hakea E- ja F-Juniorit. Tuen hakeminen tapahtuu seurojen kautta ja hakemusten tulee olla sisällä viimeistään 13. lokakuuta.
C-nuoret aloittivat sarjapelinsä kahdella kotiottelulla voitokkaasti viime viikonloppuna.
Oletko kiinnostunut valmennuksesta ja haluaisit toimia jääkiekon parissa? Pelinaiset etsii uutta valmentajaa kaudelle 2017–2018.
Titaani-Junioreiden pipolätkä polkaistaan käyntiin maanantaina 9.10.2017. Pipolätkä on osa niin sanottua matalan kynnyksen Caruna Easy Hockey-toimintaa.
RSS ATOM