Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Kotkan jäähalleihin voi jälleen tulla paikan päälle seuraamaan jännittäviä sekä vauhdikkaita edustus- ja junioritason jääkiekko-otteluita.
Titaani-Juniorit on vahvasti edustettuna myös tyttökiekkoilun saralla Suomen maajoukkuetapahtumissa, seuratasolla ja kansainvälisissä turnauksissa.
Joulun ja uuden vuoden välipäivinä Kymi-Saimaan alue sai vastaanottaa suruviestin. Aktiivinen toimijamme Heikki Koskinen oli siirtynyt ajasta iäisyyteen 28.12.2021 lyhyen, mutta vaikean taudin murtamana.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt sulkea kaikki joukkueurheiluun käytettävät sisäliikuntatilat (ml. Kotkan kilpa- ja harjoitusjäähallit) vuonna 2002 ja aiemmin syntyneiltä.
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2022.
Titaani-Juniorien joukkueet palaavat joukkueharjoittelun pariin ensi viikon maanantaina (3.1.), mutta pelaavat Valtioneuvoston päätöksen myötä kotiottelunsa ilman yleisöä 20.1.2022 saakka.
Titaanit järjestää jälleen perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin K-Raudan toimipisteessä Karhulassa!
Kulunut kiekkovuosi 2021 vetelee viimeisiään, joten on aika juhlistaa sekä mennyttä että siirtää kaitseita jo kohti tulevaa joulun ja uuden vuoden merkeissä.
Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti ja nykyinen Turun Palloseuran SM-liigajoukkueen hyökkääjä Kalle Väisänen on valittu edustamaan Suomea vuodenvaihteessa (26.12.–5.1.) Kanadassa pelattavissa U20 MM-kisoissa!
Kouvolan KooKoon U18 SM-miehistössä pakitteleva Haminan Kiekkoympyrät-80:n ja Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti Veeti Väisänen on valittu Suomen U16-maajoukkueryhmään.
RSS ATOM