Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Leijona-kiekkokoulun ja lapsi-vanhempiluistelun syyskausi päätettiin harjoituksiin, joissa vieraili itse Korvatunturin isäntä - Joulupukki.
Kiekkokoulun kevätkausi on käynnistynyt sunnuntaina 8.1.2017 mukaan ehtii vielä onhan kevääseen matkaa. Voit edelleen kiekkokouluun ja tulla tutustumaan jääkiekonharjoitteluun
Pohjola-leirityksessä on tällä kaudella vuorossa 2002-syntyneiden ikäluokka.
Joukkue matkasi isänpäivä viikonlopuksi Savonlinnaan ja Joensuuhun Kymi-Saimaan AAA-alkusarjan lohko 4 otteluihin. D1-juniorit nappasivat molemmista otteluista maukkaat voitot, joiden myötä joukkue nousi ensimmäistä kertaa historiansa aikana Kymi-Saimaa AAA sarjataulukon kärkeen!
2017 Titaani-kalenteri on julkaistu. Nouda omasi jäähallin kahvilasta, hinta 12 e.
Naisten yleisimpään syöpään, rintasyöpään, sairastuu vuosittain noin 5000 naista Suomessa. Moni meistä joutuu kohtamaan sen joko omakohtaisesti tai läheisten kautta. Tässä yksi Titaaneja koskettava tarina.
Seuran johtokunta on saanut uuden puheenjohtajan ja uusia jäseniä.
C2-joukkueessa puolustajana pelaava Elli osallistuu Kuortaneella jää- ja opiskeluviikolle marraskuun alussa. Viikon aikana tyttöjen N16-joukkue pelaa maaottelut Ranskan N18-maajoukkuetta vastaan. Onnittelut Ellille valinnasta!
Leijonakiekkokoululaisilla kaksi harjoitusta takana, toisessa mukana vierailijoita....
Leijona-kiekkokoulu on nykypäivänä erittäin monen aina edustustasolle asti yltäneen jääkiekkoilijan ensimmäinen ohjatusti tapahtunut kosketus lajin saloihin ja se on samalla myös Suomen suurin Leijona-joukkue!
RSS ATOM