Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Junioreiden C-nuorten Mestis-joukkueessa pakitteleva Niklas Leinonen on valittu mukaan Suomen alle 15-vuotiaiden poikien jalkapallomaajoukkueen ensimmäiselle leirille.
Suomen Jääkiekkoliitto julkisti viimeiset valinnat kuluvan kuun vaihteessa Vierumäellä järjestettävälle Pohjola-leirille 2018.
C-nuorten pitkä voittoputki katkesi TPS Akatemian vieraana, mutta tappion lisäksi joukkue otti viikonloppuna myös yhden voiton.
Titaani-Juniorit on jälleen vahvasti edustettuna maailmalla, sillä Tulevaisuuden tähdet –kartoitustapahtumaan on valittu pelaajat Kalle Väisänen sekä Niklas Leinonen ja valmentaja Markku Väisänen.
C-nuoret jatkoivat vakuuttavia otteitaan viikonlopun kotipeleissä saavuttaen kauden 20. peräkkäisen voittonsa.
Viime kauden kauden jälkeen vuonna 1999 syntynyt Oskari Salminen päätti lähteä kokeilemaan siipiään KooKoon A-nuorten tryout-tapahtumaan, joka poikikin nuorukaiselle lopulta pysyvän paikan kouvolalaisseurassa.
Titaanit aloitti viikonloppuna upeasti C-nuorten Mestiksessä – saldona kaksi voittoa!
Käsillä on jälleen se aika, kun ihmiset saavat aihetta juhlaan, paukuttelevat raketteja ja toivottavat samalla tervetulleeksi uuden vuoden 2018.
Titaanien B- ja C-nuoret järjestävät perinteisen uuden vuoden ilotulitemyynnin kahdessa eri myyntipisteessä.
Kotkan Titaani-Juniorien kasvatti ja nykyinen Oulun Kärppien liigajoukkueen hyökkääjä Rasmus Kupari on valittu edustamaan Suomea vuodenvaihteessa (26.12.–5.1.) Yhdysvalloissa pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa!
RSS ATOM