Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Tyttöjen Kiekkokerho alkaa Haminassa, Iitissä, Kotkassa ja Kouvolassa seurojen yhteistyöllä Haminan, Kausalan, Kotkan, Inkeroisen, Valkealan ja Kuusankosken jäähalleilla.
Titaani-Junioreiden kasvatit Rasmus Kupari, Elli Mäkelä, Kalle Väisänen, Simo Heinonen, Aapo Naakka ja Niklas Leinonen on valittu mukaan eri ikäluokkien maajoukkueisiin -ja tapahtumiin.
Kauden 2017–2018 Kymi-Saimaa alueen -03 ikäluokan aluekartoitukset järjestetään marraskuun lopussa ja mukaan mahtui todella paljon titaanipelureita.
C-nuoret ovat jatkaneet Mestis-karsintaa vakuuttavasti pelkillä voitoilla ja ovat lohko 2:sen sarjakärjessä.
Titaani-Juniorit ry:n kalenterit ovat saapuneet ja voit ostaa oman kalenterisi KSOY Areenan kahvilasta keskiviikosta 1.11.2017 eteenpäin.
Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Caruna Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille sekä nuorille ympäri Suomen. Kotkassa Caruna Easy Hockey-harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 2001–2005 syntyneet lapset ja nuoret.
SJL Kymi-Saimaan alue palkitsee seurojen esittämät seuratoimihenkilöt kaudelta 2016–2017. Titaani-Junioreista palkitaan Timo Martikainen.
Titaani-Juniorit järjestää kaudella 2017–2018 tuttuun tapaan Leijona-kiekkokoulun lisäksi myös Lapsi-vanhempiluistelun.
Titaani-Junioreiden kasvatti Elli Mäkelä on valittu tyttöleijonien maajoukkueeseen Kuortaneella pelattavaan turnaukseen.
C-nuoret ovat jatkaneet Mestis-karsintaa kolmella ottelulla, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio.
RSS ATOM