Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorit ry etsii maalivahtivalmentajia ensi kaudelle 2019–2020 eri ikäluokkien joukkueisiin.
Kotkan Titaanit on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen punanutut karsintojen kautta Suomi-sarjassa pitäneen päävalmentaja Mika Iltolan kanssa.
Titaani-Juniorit ry:n valmistautuminen kohti uutta kautta sujuu suunnitelmien mukaisessa aikataulussa, jonka myötä lähes koko tulevan kiekkosesongin valmentajakaarti voidaan jo nyt julkistaa.
Viikinkien viime viikonloppuna (18.–20.4.) Vuosaaressa järjestämä ”Viikingit-Hawks Exchange Cup” –turnaus päättyi lopulta Titaanit/KY-80 –yhteisjoukkueen voitonjuhliin.
Näin ennen kesäharjoittelun ja tulevan kauden alkua on hyvä muistaa, minkälaisessa seurassa voi jääkiekkoa Kotkassa harrastaa.
Titaani-Juniorit vietti keskiviikkoiltana KSOY Areenalla kauden 2018–2019 päätösjuhlansa.
Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt B2-nuorten SM-alkusarjan ”villien korttien” saajat, joiden joukossa on mukana myös Titaanien ja KooKoon yhteisjoukkue!
Titaani-Juniorit ry viettää keskiviikkona 10.4.2019 kello 18:00 alkaen kauden 2018–2019 päätösjuhlaa Kotkan kilpajäähallissa.
Sanomalehti Karhulalainen päätti avata jääkiekkoilun harrastamista pelaamisen ohella myös tuomarina toimimisen näkökulmasta käsin.
2011-syntyneiden kiekkoilijoiden etsintäkuulutus – tule mukaan hauskan harrastuksen pariin!
RSS ATOM