Joukkueenjohtajat|Seuran johtokunta

Uutiset

Titaani-Juniorit ry ja Kiekkoympyrät-80 ry tiivistävät entisestään yhteistyötään perustamalla yhteisjoukkueet U11–U14-ikäryhmille.
Jääkiekkoilun Suomi-sarjassa pelaava Kotkan Titaanit on mukana OP Kymenlaakson sunnuntaihin 31.5.2020 saakka kestävässä ”Kaikki hyvä on parasta jaettuna” –äänestyksessä!
Titaani-Juniorit ry, Kiekkoympyrät-80 ry ja Kotkan Jääkiekkoerotuomarit ry kokoustivat keskiviikkona tulevan kauden 2020–2021 yhteistyön tiimoilta.
Suomen Jääkiekkoliitto on julkaissut ohjeistuksen korona-ajan harjoitteluun niin valmentajille, pelaajille kuin joukkueillekin.
Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut U16 Mestiksen alkusarjan lohkojaon ja pelaamistavan.
Uusi pelipassikausi alkaa perjantaina 1.5.2020 ja samana päivänä aukeaa myös kauden 2020–2021 pelipassien osto.
Suomen Jääkiekkoliiton hallitus on päättänyt 16.4.2020 pitämässään kokouksessa, että koronavirustilanteen vuoksi kauden 2020–2021 sarja- ja palvelumaksuja porrastetaan.
Tutkimukset junioreiden pelaamisesta ja eri pelimuodoista osoittavat, että U11- ja U12-ikäluokissa pelaajan monipuolisten taitojen kehittymisen kannalta on parasta, että pelejä pelataan sekä isolla että pienellä kentällä.
Kuten kaikki tiedämme, on nykyinen tilanne on haastava. Asioista kannattaa kuitenkin löytää positiivisiakin puolia. Tässä tapauksessa yksi niistä voisi olla se, että – liikkumista ei ole kielletty!
Kiekkokauden ennenaikainen päättyminen sekä yhteisharjoitusten siirtyminen mahdollistavat nyt loistavasti oman peruskunnon kehittämisen, ruokailutottumusten ja ravintopuolen tutkimisen.
RSS ATOM